Sa dansam nitel

Salutare din nou,

Probabil ati fost deseori la petreceri simandicoase, unde trebuia sa va comportati „exemplar”. Probabil ati fost (sau daca sunteti prea tineri, sigur veti merge) la o nunta unde toti ochii vor fi atintiti asupra voastra. Ma rog, nunta este cel mai usor exemplu. Putem avea o receptie, un bal, petrecerea sefului ori ziua amarata a unui prieten, care, din pacate ori din fericire, a ajuns mare milionar.

Voi va duceti acolo si credeti ca e in bairamele din liceu. Surpriza este mare: NU! Nu se bea bere si se ragaie, ci se beau bauturi scumpe. Nu se fac concursuri de tricouri ude, nu se fac intreceri de cine bea primul o bere… Nici macar nu se fac pariuri cu „cine agata primul pe bunaciunea aia”. Toate tipele, bunaciuni ori tipe mai putin bune, sunt cuplate. Pardon, maritate.

Iar tu, deja om mare, vii cu consoarta si va comportati ca toti ceilalti. Iar in recuzita voastre trebuie sa fie si … dansul. Stiti voi, acele miscari haotice prin care voi va simtiti bine. Care de fapt nu sunt ori nu ar trebui sa fie deloc haotice. Dansurile sunt diferite, nu dai la fel din fund fie ca e manea, fie ca e rock, fie ca e hip-hop.

Daca nu le ai cu asa ceva, eu zic sa inveti. Te opresti prin oras in locurile unde scrie mare si frumos „cursuri dans„, ori tastezi chestii pe goagal. Cica nu e greu de invatat. Si dansul poate deveni placut.

A, era sa uit: si eu am nevoie de asa ceva 🙂

Salutari RITMATE tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s