Tema impusa … tema aleasa ….

Salutare din nou,

Acesta este un nou articol strict blogosferic. Nebloggerii ori cei care cauta “utilitate” in articole sunt rugati sa nu-l citeasca mai departe. Ceilalti treceti mai departe.

Iar articolul mi-a fost inspirat de concursul Blog Power, de pe Most Wanted Blog .Ideea concursului e simpla: cineva da o tema si toata lumea trebuie sa scrie pe acea tema. Unii scriu pe langa, e adevarat, dar ramane la latitudinea fiecaruia. Si apoi se voteaza cel mai bun articol. Daca scrii pe langa iti asumi riscul ca nu vei fi votat.

Ideea concursului insa, “articol pe o tema impusa”, imi suna insa destul de interesant. Si ma gandeam la guest-posturile mele. Am avut o singura zi cu tema impusa pe fostul blog, cand a fost marti 13 (MARTIe). Si sincer, nu prea mi-a placut ce a iesit. D-atunci am zis ca daca e sa mai fac guest-posting, las oamenii sa aleaga tema. Si ma gandeam la faza cu creativitatea: se manifesta si in alegerea temei, nu? Adica de ce sa intervin eu si sa impun unui om sa scrie despre chestii care PE MINE ma intereseaza? Nu exclud total aceasta posibilitate, uneori eu SUGEREZ teme. Dar am renuntat , cel putin partial, la impunere. Citeste mai departe…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s