Toner compatibil

Salutare tuturor,

Cati dintre voi nu aveti sau nu ati avut niciodata probleme cu imprimanta? Stiti voi: imprimanta e buna, printeaza, eventual scaneaza/xeroxeaza daca e multifunctionala, pana la un punct. Pana cand cartusul se goleste. Sau ma rog, un caz mult mai grav este atunci cand cartusul se usuca. Ce facem cand se goleste cartusul?

Pai avem varianta reumplerii sale. Asa cum stim noi ori ducandu-l in locuri specializate. Varianta este buna pana la un punct. La un moment dat calitatea printarilor scade dramatic. Daca printam chestii neoficiale e ok. Daca printam chestii oficiale, chiar si un referat amarat, care insa ajunge la un profesor, atunci lucrurile se complica. Conteaza ca imprimanta sa printeze, dar conteaza si CUM printeaza. Asa ca schimbam cartusul/tonerul.

Daca e imprimanta cu jet de cerneala, lucrurile sunt aparent simple. Se si incarca mai usor, sunt si cartusele mai ieftine. Daca insa avem imprimanta laser , lucrurile se complicat. Tonerul este mai scump, se incarca mai greu, insa se consuma mai greu. Acum apar insa problemele: ne trebuie un toner compatibil .Avem imprimanta HP? Pai ne trebuie un toner compatibil HP .Pe langa pret (aspect deloc de neglijat), mai e o problema: nu prea gasim. Sa schimbam imprimanta la cateva luni, doar pentru ca ni s-a terminat tonerul?

Asa ca vom cumpara acel toner. Ori o varianta chinezeasca, ieftina, dar foarte prost calitativa, ori o varianta de calitate europeana, de pe site-ul http://www.tonereurope.ro/ .Daca tot avem imprimanta, hai sa si scoatem printuri calitative.

Imprimanta laser scoate multe pagini intr-un timp scurt, se consuma mai greu, si le scoate si la calitate mai buna. Deci d-aia ne-am luat laser si nu cu jet de cerneala: pentru ca vrem si calitate, si cantitate. Asa ca hai sa nu facem rabat la calitate si sa dam imprimantei noastre ce e mai bun.

Nu stiu daca v-am convins sau nu, dar mai mult decat ce am zis nu prea am ce spune. Salutari MINUNATE tuturor! 🙂

Un comentariu

  1. Acum va intreb eu pe voi: cum ne convine mai mult? Sa irosim banii aiurea si sa nu ne alegem cu nimic, in afara de nervi, sau sa procuram un toner compatibil Samsung (in cazul meu) nou si sa stam linistiti? Sincer va spun ca si eu am acum imprimanta si ca am preferat intotdeauna sa imi cumpar un toner nou, decat sa apelez tot timpul la centrele de“incarcare toner”! Mai bine cumperi o imprimanta mai scumpa, cu o capacitate a tonerelor mai mare, decat sa iti procuri o imprimanta ieftina dar cu intretinerea ei mult mai costisitoare dupa ce ti s-au consumat cartusele. Cred ca si mai bine pentru toate buzunarele, ar fi sa cumparam un toner nou chiar daca nu e neaparat original, pana la urma important e sa fie compatibil. In mod sigur este si mai ieftin si cu siguranta ca nu ne va da atat de multa bataie de cap! Merita sa incercam macar…nu avem nimic de pierdut! Nu uitati sa va alegeti un toner de calitate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s