Din nou despre haine. Magazin universal.

Hainele sunt un accesoriu absolut necesar omului. Nu stiu daca din cauze religioase ori nu, cert este ca nu poate un om fara haine. De asemenea, haine neingrijite, haine rupte ori prea putine haine dau o nota proasta, per ansamblu, unui om. Ce parere ati avea despre un om care vine zilnic imbracat cu aceleasi haine, fie ele curate, calcate si ingrijite?

Daca ne referim si la femei, lucrurile stau si mai bine. Femeile isi iau haine pentru ca place. Femeile trebuie sa-si ia la anumite evenimente haine noi. Daca merg cu cele vechi este cert ca se fac de ras. Deci clar, ele isi cumpara haine mai des (prin haine insemnand, intr-un sens foarte larg, si incaltaminte, si accesorii).

Dupa cum am auzit pe unele, multe ar prefera un magazin unde sa fie prezente toate firmele. Daca vor sa-si ia cizme, sa se duca intr-un loc, sa le fie aratate 100 de modele de cizme, de la toate firmele, iar ele sa-si aleaga unul ori poate doua modele. La fel si la paltoane ori la oricare alt accesoriu.

Culmea e ca acest vis era posibil inainte de 89. Erau magazine cu RAIOANE. Acolo gaseai de la toate fabricile, nu trebuia sa umbli prin zece magazine.

In epoca moderna gasim asa ceva in mall-uri. Ori, si mai modern, pe internet. Cautam produsul dorit, vedem magazinele disponibile, preturile, cautam detalii exact legate de marime, adica ce inseamna o anumita marime (magazinele serioase dau detalii de genul) si gata. Simplu, nu?

Ar trebui sa intreb ce preferati: mall, magazin universal comunist ori internet? Desi epocile sunt total diferite…

Salutari UNIVERSALE tuturor!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s