Suceava la raport

Salutare tuturor din nou,

Acest blog nu are doar cititori din Bucuresti. De altfel, nu sunt doar din Romania. Aveam la un moment dat un widget care arata exact tarile de unde vin click-urile.

Acest articol se adreseaza locuitorilor din provincie. In Bucuresti situatia este oricum mai buna. Desi si despre Bucuresti este ceva de spus.

Asadar, voi, locuitori ai provinciei, nu ati simtit niciodata nevoia de a sti ce se mai intampla in localitatea voastra? Daca pe vremuri erau ziare (si acum mai sunt, insa din ce in ce mai putine), acum ele au fost inlocuite de site-uri. Site-uri la modul general, pentru ca pot fi ziare online, site-uri agregatoare ori chiar bloguri locale.

In suceava este un proiect interesant: http://suceavalive.ro/ .Site-ul este unul de stiri, exclusiv din judetul Suceava. Subliniez judetul, pentru ca este foarte important de stiut ce se intampla si in alte orase decat resedinta de judet. E adevarat, nu stiu ce acoperire are internetul in mediul rural. Si totusi, e bine ca apar astfel de proiect. Nu sunt eu din Suceava, dar de curiozitate, ca tot vin alegerile, o sa arunc si eu un ochi. Sigur sunt persoane cunoscute care candideaza p-acolo (in frunte cu Gheorghe Flutur, marele invins de la alegerile locale). Batalia la parlamentare, conform legii actuale, nu se da neaparat in Bucuresti. Sau pe tara. Ci in fiecare colegiu in parte. In fiecare localitate in parte. Iar daca e batalie electorala, este interesanta.

Cam atat.

Salutari OLTENESTI tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s