Macarale macarale …

Probabil stie toata lumea de celebra melodie MACARALE. E din perioada „cealalta” si parca ne rasuna tuturor in cap. Se spune despre o melodie ca trebuie sa fie indeajuns de enervanta incat sa-ti ramana in cap si indeajuns de placuta incat s-o fredonezi. Unii ar zice si indeajuns de usoara incat s-o tii minte.

Despre macarale putem vorbi si serios. La ce folosesc ele, cand le folosim si de ce. Dar e ilogic: stie toata lumea asta. Sau ma rog, cei care nu stiu nu au nevoie de dansele.

Ce se intampla cand totusi avem nevoie de ele? Pai le inchiriem. Macara Radauti scriem pe net si suntem la cateva minute distanta de macaraua atat de utila. Da, macaraua nu e precum un ciocan, o chestie utila la casa omului. Nu, de macara avem nevoie de putine ori si avem probleme cu depozitarea. Oricat de mare am avea terenul, parca nu ne vine sa-l ocupam cu macarale. Pe bune.

De inchiriat putem inchiria aproape orice, nu doar macarale. Si putem sa ne si depozitam ce avem nevoie. Perioada ne-o alegem noi, iar preturile nu-s prea mari.

Nu stiu daca aveti nevoie acum de asa ceva. Dar nu stiti niciodata ce va rezerva viitorul.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s