Sa socializam. Prin poze.

Cariera mea studenteasca nu este foarte departata. Oficial inca mai sunt student, dar STUDENT in adevaratul sens al cuvantului am fost acum cativa ani.

Printre activitatile mele preferate in studentie erau si site-urile de socializare. Eu aveam (si inca mai am) cel mai tare profil de hi5 (uau, te ia ameteala daca te gandesti cate poze am acolo), am trecut la facebook (ce-i drept, nu foarte convins ca trebuie sa renunt la hi5), apoi la twitter. Si acum sunt in cautare si explorare de noi si noi retele. Nu fac cont imediat cum apar, astept nitel sa vad cine e p-acolo si ce se intampla. Apoi insa imi fac cont.

E adevarat, mai nou am intrat in era bloggingului, iar orice retea sociala, de orice fel ar fi, trebuie sa aiba ca utilitate principala promovarea blogului meu. Pardon, a BLOGURILOR. Acum sunt 2 si cat de curand vor fi 3.

Ultima retea de care am auzit este notex.ro .As putea enumera zece avantaje ale acestei retele, incepand cu faptul ca imparti poze (daca esti fotograf, cu atat mai bine) si terminand cu faptul ca e d-a noastra. Romaneasca 100%. Nu stiu cat de relevant si de convingator as fi. Zic doar atat: de ce sa n-o testam? In afara de catva timp pierdut, de care oricum studentii dispun, ce altceva am putea pierde? Daca peste 5 ani aceasta retea va deveni relevanta, nu-i asa ca ne vom simti al dracului de bine daca vom sti ca am fost printre primii? Asa ca inregistreaza-te.

Sfatul meu: nu ratati oportunitatile care vi se ivesc. Eu am ratat o gramada, dar acum gata.

Salutari STUDENTESTI tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s