Studentesti. Recomandari. Guest-post.

Salutari studentesti din nou!

Pe scurt, cateva anunturi studentesti am de facut. Unele cu intarziere, insa asta e. Promit sa fiu mai promt data viitoare:

1. Este in plina desfasurare STUDENTIADA. Maine se termina, asa ca mai e inca timp sa va bucurati de ea. Detalii AICI .

2. Tot maine se termina si Gaudeamus. Un frumos targ de carte unde veti putea da nas in nas cu tot felu’ de oameni culti, care n-au altceva de facut decat sa scrie. Si pentru ca n-au blog, scriu pe hartie. Glumesc 🙂 Chiar va recomand sa mergeti. E la Romexpo, iar studentii (minunati sau nu) au intrarea libera. Intrare studenteasca deci…

3. O amica, Simona, tocmai si-a lansat blogul. Ea nu e noua in blogosfera, scriind pana acum pe un site de filme. A spart gheata pe noul ei blog cu un articol … studentesc, despre un Teambuilding BOS. Le recomand, adica si blogul si articolul.

4. Citind articolul ei mi-a venit insa o idee: daca pe blogul NOU am 10 recomandari de articole (+cele 5 cinefile), de ce n-as avea si aici? Am avut, deci n-ar fi ceva nou. Insa sa fie articole STUDENTESTI. Sau scolaresti. Ce marfa e cursul X, ce oribila e profa Y, ce misto e trainingul Z. Cum fu evenimentul cutare. Ori despre traininguri, scoli de vara si alte chestii. Trecute sau viitoare. Astept sa ma contactati (pe unde vreti voi), sa imi dati de veste, iar eu le voi scrie aici. Habar n-am cate sa fie, momentan nu am un numar fix. Daca sunt 5 articole intr-o saptamana, le recomand pe toate. Daca-s 10, asta e, cu riscul ca Google sa ma penalizeze, le voi recomanda pe toate 10. Apoi ma voi decide asupra unui numar fix de articole.

5. Reinnoiesc ofertA: cine doreste sa scrie un guest-post pe teme studentesti, il astept cu drag.

6. Ieri fu si Noaptea Scandinava (ori ceva de genul). Astept un guest-post pe tema asta (sau sa-mi dati de veste despre cine a scris, macar sa recomand vinerea viitoare).

Cam atat. Astept articolele voastre, link-urile voastre si feed-back-ul vostru.

Salutari STUDENTESTI tuturor!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s