Cazare neturistica

Majoritatea (marea majoritate este incorect gramatical, dar statistic este corect) agentiilor de turism ofera cazare in locurile turistice. Si nici acolo in toate. Gasim cazare la tot pasul pe Valea Prahovei, pe Litoral si nitel prin Sighisoara. Asta daca vrem sa ne petrecem vacanta (Suntem studenti, avem VACANTA, nu CONCEDIU, da?) intr-un loc aglomerat.

Insa exista posibilitatea ca acel student sa vrea sa vada un oras mare. Mare, dar atat de neturistic. Poate sa doreasca din proprie initiativa ori poate pentru ca acolo e o conferinta. Nu ar fi nimic anormal. Sa zicem ca vrem sa mergem la Timisoara. Unde gasim noi cazare hoteluri in Timisoara ? Daca dam pe google, abia daca avem cateva rezultate.

E un mare minus al agentiilor noastre de turism. Ar trebui sa aiba oferte complete, nu doar oferte pentru ce se vinde. In fond, eu ar trebui sa apelez la agentia X si cand vreau sa merg la munte, si cand vreau sa merg la mare, dar si cand vreau sa merg la Timisoara ori Cluj. Sper sa remedieze acest neajuns cat de curand.

Eu va las. Si va salut STUDENTESTE din Bucuresti!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s