Ceasul – brand barbatesc

Salutare tuturor,

Fie ca sunteti elevi, studenti ori „proletari” (imi place cum suna), ceasul reprezinta un accesoriu indispensabil in garderoba voastra. Iar daca sunteti studenti, ceasul este cu atat mai important. Vi s-a intamplat vreodata sa fiti intampinati cu apelativul ESTI PREA MIC (si neserios) PENTRU ASA CEVA? E, eu am aflat si alta sintagma: O FI EL TANAR, DA’ UITE CE CEAS SERIOS ARE! Pe bune, este foarte important.

Iar mai nou la moda este sa cumparam ceasuri online. De ce sa mai stam sa ne pierdem zile intregi prin magazine? Pac-pac, 2 click-uri si avem ceasul. Iar un avantaj clar si cert al acestor ceasuri este ca il putem alege alaturi de zeci de oameni. Asa, in magazin, mergem cu 1-2 persoane. Pe net putem intreba chiar si 20 de persoane. Alegem deci dupa un mic sondaj. Daca ne dorim asta.

Iar daca doriti sa iesiti cu adevarat in evidenta, nu mai va luati ceasuri „comune”. Marcile cunoscute nu-s neaparat cele mai bune. Ti-ai dori sa mai aiba inca 5 oameni ceasul tau? La facultate, ca student, ar fi grav.

Eu va sugerez ceasuri Junkers, facute in Germania, cu o istorie de 140 de ani. Ori peste. Sunt bune, sunt rezistente, sunt serioase (am stabilit deja ca asta va doriti) si mai speciale. Unele din ele sunt chiar in editii limitate. Iar fiecare ceas din colectie are istoria lui. Asta este farmecul lor de altfel. Cel mai ieftin (dar nu cel mai prost) este 150 YEARS HUGO JUNKERS 6644-2 GMT .Daca ar fi sa aleg, pe acesta mi l-as alege. N-o fi el la un pret studentesc, ce-i drept. Dar studentii nu trebuie sa poarte kitch-uri. Au si ei dreptul la un ceas serios.

Salutari STUDENTESTI tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s