Argintul e mai STUDENTESC

Esti student si nu ai bani. Totusi, vrei sa ai ceva pe mana(bratara sau ghiul/inel) ori pe gat. Ma rog, ai ceva bani, dar sunt limitati. Ai tai iti dau bani de mancare, iti dau ceva si sa bei, dar nu sa iei bijuterii. Nu-ti trebuie bijuterii pentru a studia. Cum procedezi?

Pai sa vedem:

1. Intai alegem din ce sa fie bijuteriile. De aur n-avem bani si parca nici inoxul nu este pe placul nostru. Ne axam deci pe argint. Nici aici nu suntem prea siguri: avem bani de argint pur sau vom lua bijuterii placate cu argint?

2. Apoi vedem de unde le putem lua. Daca ne-am decis asupra argintului parca nu vrem sa le cumparam de la colt de strada. Argintul e nemarcat, asa ca putem fi usor pacaliti. Avem putini bani deci suntem prea saraci pentru a putea fi tepuiti. Asa ca ne orientam spre bijuterii online. Oricum, e mai cool sa iei bijuterii de pe net. Si mai si poti compara preturile, ca doar n-o fi un singur magazin online.

3. In final vedem cu ce le potrivim. Din acest punct de vedere, tot argintul e avantajat: se asorteaza mai usor cu tot si toate. Si are si un aer mai studentesc. Suntem studenti saraci, nu studenti snobi.

O discutie, pe care n-o fac acum, este ce metal se potriveste mai bine pentru barbati. Nu fac aici discutia, spun doar ca aurul este repudiat si prost vazut cand este purtat de barbati. Este nedrept vazut asa, insa uneori ce cred altii conteaza mai mult decat adevarul.

In final mai evoc un avantaj al argintului: iti atrage energii pozitive. Nu-i asa ca la examene s-ar putea dovedi util acest lucru?

Asa ca dragi studenti, atat mai am de spus: purtati argint 🙂

Salutari STUDENTESTI, deci ARGINTII, tuturor 🙂

ps:  Nu e bine sa risti sa nu-ti ajunga la timp cadourile de Sf Valentin cand ai posiblitatea sa comanzi cadouri prin intermediul magazinului OnlineBijoux. De ce sa risti sa comanzi ceva care sa nu-ti placa? Mergi pe 100% daca comanzi de pe OnlineBijoux, magazin care pune accent pe calitate si pe relatia cu clientii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s