Mobila barbateasca vs mobila de dama

Salutare tuturor,

Ma uitam pe diverse site-uri si bloguri zilele trecute. Si am vazut diverse formulari in legatura cu mobila. Faptul ca vad mobila camera de zi este un lucru firesc. Nu e dormitor, e camera de zi. Aici am inteles.

Insa n-am inteles (si n-o sa inteleg) formularea mobila tineret fete .Formularea e ciudata . Dupa parerea unora este destul de clara. Insa nu si dupa parerea mea.

Si acum sa va zic argumentele mele:

1. Cand vorbim de haine pentru baieti si pentru fete ne referim la model. Fetele poarta modele cu dantela, au nasturii la haina pe partea cealalta (nici asta n-am inteles, da asa e). E clar ca distingem hainele masculine de cele feminine.

2. Cand vorbim de parfum de dama, e clar ca are alt miros. Mai dulceag, mult mai dulceag. La fel: distingem clar parfumul (deodorant sau nu) de dama de cel masculin.

3. Exista discutia vesnica legata de culori. Pe care n-am inteles-o. Rozul ar fi rezervat fetelor. Ca si movul. Faptul ca barbati din ce in ce mai importanti poarta aceste culori e un semn ca aceasta gandire apartine trecutului. Si totusi unii inca sunt convinsi ca un barbat n-ar trebui sa poarte roz.

4. O haina feminina inseamna ca e purtata de o femeie. Un parfum de dama este un parfum cu care se da o femeie. O camera feminina (fie si pentru tinere) ce ar putea sa insemne? Ca acolo au acces doar fete? Adica un baiat ar trebui sa fuga instant d-acolo? Daca e vorba de un cuplu si se muta amandoi ce ar trebui sa se intample? NU stiu, doar intreb.

5. Si ce anume face o camera sa fie feminina? Doar culoarea? 🙂 Serios vorbesc.

Daca e doar strategie de marketing e ok. Mi-a starnit curiozitatea, m-a facut sa scriu acest articol. Eventual s-ar putea sa si cumpar. Oare este doar atat?

Salutari MASCULINE tuturor 🙂

Un comentariu

  1. pe site-ul dat de tine nu apare nicaieri „mobila tineret fete” ci doar „mobila tineret”…si alegi in functie de culori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s