Hainele online – mai ieftine?

Salutari tuturor,

V-ati gandit pana acum de ce apar atatea si atatea magazine online? Care este logica? Ba rochii online , ba rochii ocazie, ba lenjerie intima dama… tot felul de magazine, fiecare cu specificul sau, fiecare cu „nisa” sa.

Studentii sunt publicul cel mai dorit. Sunt cei mai mari utilizatori de internet dar si cei cu banii cei mai putini. In teorie cel putin. Totusi, hainele online sunt mai ieftine?

In teorie ar trebui sa fie. La un magazin normal se platesc chirii enorme (atatea si atatea magazine in mall-uri, stradale + depozitul central), sunt platiti atatia si atatia oameni. Atatea si atatea costuri care trebuie sa se regaseasca undeva. La un magazin online exista doar depozitul, responsabilii de site (cativa, nu multi), cei care proceseaza comanda. Si cam atat. Ca livrarea o face o firma de curierat. Sau ridici tu de la depozitul/magazinul central.

Totusi, sunt preturile intr-adevar mai mici? Lumea e tentata sa spuna ca da. Altii sustin ca nu, daca luam in calcul eventualele tepe. In fapt, raspunsul e altul: nu se stie. Pentru ca hainele nu-s precum tv-urile, deci nu putem compara fix pe ACEEASI haina. La un tv e simplu: vedem marca si modelul si-l cautam pe site-uri tip agregatoare de pret. In final observam locul unde-l gasim cel mai ieftin.

Nu zic nici sa cumparati, nici sa nu cumparati. Va sfatuiesc insa, daca o faceti, sa deveniti clienti fideli ai unui magazin. La cat de multe sunt unele din ele ar putea fi tepe. Si produsele mai ieftine de care v-ati bucurat s-ar putea dovedi niste mici gauri in buzunarul vostru. Ah, am uitat: tepe la haine pot fi luate si din magazinele normale. Corect si adevarat.

Sunt curios daca si de cate ori vi s-a intamplat sa luati teapa cu hainele luate de pe net. E o curiozitate d-a mea 🙂

Salutari STUDENTESTI tuturor 🙂

Anunțuri

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s