Vreme prielnica pentru … studiu

Salutare dragi studenti,

Acest articol este scris in timp ce afara este o ninsoare abundenta. Ninge ca-n povesti, cum ar zice unii. Desi nu prea-mi plac nici macar povestile cu zapada.

Vazand vremea de afara ma intrebam (si discutam asta cu vreo 2 amice) daca asta este vreme de studiu. Cica nu. Si oricum, si daca ar fi, nu este vreme de DUS la examen. Asadar:
– daca este prea cald afara ai sta la terasa, la mare, in parc, dar nu intre cei 4 pereti ai unei scoli (la modul generic);
– daca e iarna (cum e acum) iarasi nu e bine: unii s-ar juca in zapada (om de zapada, bulgareala, ce-o fi), altii s-ar duce la ski iar altii, care urasc zapada, ar sta in casa sub plapuma; nu, nu in facultate, ca pana acolo e de mers;
– toamna la facultate? pai toamna se culeg strugurii, toamna este in sfarsit mai racoare dupa vara torida, toamna cad frunzele si avem parte de o priveliste superba… cum sa mergem toamna la facultate? sa ne pierdem timpul intre 4 pereti…?
– pai atunci ar mai ramane primavara… desi asta ar insemna sa nu ne bucuram de ghiocei, sa nu ne bucuram de natura care reinvie dupa iarna grea… .

Inchei cu un aspect patit de mine in urma cu 2 ani. Am avut la drept un obiect numit dreptul mediului .Examenul l-am dat… iarna. L-am picat. Si glumeam cu colegii: cum sa dai mediul iarna? Mediul se da cand e natura, primavara, vara ori toamna… Cum as fi putut eu trece mediul iarna? Ma uitam pe fereastra si nu vedeam nimic (paradoxal, nici macar zapada nu era; era un ger d-ala cumplit, dar uscat).

Pana la urma, care este vremea ideala pentru invatat? Si pentru dus la facultate? Pentru voi zic.

Salutari STUDENTESTI tuturor 🙂

Anunțuri

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s