Hoteluri …

Concurs: cat de bine ne cunoastem orasul. Organizator: ministerul turismului (si cum s-o mai numi). Intrebarea: care este cel mai bun hotel din Bucuresti? Si aveti 5 categorii:
– conditii de cazare;
– cel mai ieftin;
– cu cea mai buna mancare;
– cu locatia cea mai buna (si liniste, dar nici la marginea orasului);
– ca si priveliste.

Intrebare: cati dintre bucuresteni ar putea sa raspunda la aceste intrebari? Nu mai zic de studentii din provincie care studiaza in capitala. Hoteluri Bucuresti da 0 rezultate in capetele noastre, ale bucurestenilor. La fel si cazare Bucuresti .

Daca intrebi insa de carciumi, discoteci (pardon, cluburi, discoteca e termen de la tara) ori cine stie ce „localuri de fite” atunci cautarile noastre dau tona de rezultate. Fiecare are un local preferat, o crasma buna, un club unde merge „mai des”. Stau si ma intreb: a cui o fi vina? A noastra ? Puteam sa ne informam si n-am facut-o… Sau a celor care promoveaza prost orasul asta. Orasul nostru intr-un final. Da, cu subiect si predicat: orasul NOSTRU!

Eu ma recunosc invins: nici in Bucuresti, dar nici in Slatina nu as sti sa recomand nimic. Dar absolut nimic. E trist, o fi si vina mea, recunosc, dar parca simt nevoia unei altfel de promovari.

Ce as putea spune din Bucuresti? Pai hotelurile unde am fost pe la conferinte. Dar este obligatoriu ca un hotel cu o sala de conferinte buna sa aiba si camere decente? Doar o intrebare. Sau cum ar zice unii, DECAT o intrebare. Fara raspuns, bineinteles. Inca 🙂

Salutari STUDENTESTI tuturor 🙂

ps: La camine stiu ca poti sa te cazezi pe timpul verii. Stie cineva ce tarife sunt?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s