Ati auzit de eurocor?

Discutam acum ceva timp (1 an sa fie? sau poate 2) cu o fosta colega de master despre Eurocor. Pentru cine nu stie, eurocor este o institutie (habar n-am ce statut are) care ofera diverse cursuri acreditate de statul roman. Ai nevoie de un curs engleza? Du-te la eurocor. Ai nevoie de cursuri germana? Tot la eurocor apelezi. Nu stiu cat de bine inveti, dar stiu ca multi apeleaza la ei.

Ce stiu eu (din informatii sigure, #pesurse) este ca Eurocor a fost candva si universitate. Nu stiu ce facultati avea, parca ceva economic, dar au renuntat repede la idee. Au zis ca mai bine raman pe cursuri de genul decat sa se chinuie cu profesori, cu licente, cu acreditari, cu tona de studenti. Nu stiu, intr-un fel poate au gandit bine.

Dar eu va intreb pe voi: ce fel de diploma preferati? Adica un Eurocor valoreaza mai mult decat un Spiru Haret? Nu am nimic cu Spiru, stiu persoane la Spiru care sustin ca invata pe rupte (la arhitectura, la medicina veterinara). Dar ca si idee.

Dupa mine cele 2 nu se exclud. Adica e nevoie si de Eurocor, dar nu cred ca poti face ceva fara o diploma de licenta. E doar o opinie, astept sa fiu contrazis. E adevarat, e o campanie (oare de ce?) din ce in ce mai mare impotriva diplomelor universitare. Nu insist asupra ideii, o s-o detaliez in viitorul cat mai apropiat 🙂

Pana atunci va doresc inca o data bafta in sesiune si salutari studentesti 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s