Tigara electronica – o solutie?

Salutare tuturor,

Cati dintre voi fumeaza? Ma refer la fumatul constant si insistent. Cati dintre voi au printre ei fumatori? Si cati dintre voi ar vrea sa scape de acest viciu. Ala io, ala io…

Si totusi, ai auzit de alternativa numita tigara electronica? Serios vorbind 🙂 In general acestea te ajuta sa scapi de viciu. Scazi cantitatea de tutun si la un moment dat te lasi de el. Sau macar o controlezi. Iar unii zic ca stiind cat tutun bagi in tine s-ar putea sa te sperii si sa renunti. Singur. Nu stiu daca functioneaza asa.

Ar mai fi si argumentul economic, desi daca iei cine stie ce tigari electronice ieftine s-ar putea ori sa iei cine stie ce teapa, ori sa -ti faca mai mult rau decat bine. Ce-i drept, tigarile electronice sunt oricum o alternativa mai ieftina pachetului clasic de tigari. Si au marele avantaj ca nu miros la fel de puternic.

Bine, sunt si din alea fara tutun, care insa, precum berea fara alcool, nu ar mai fi tigari. Ar purta degeaba aceasta denumire. Asa o fi, nu fumez, nu cunosc.

Insa constat si eu ca sunt din ce in ce mai folosite. Pana acum 3 ani nu vedeam pe nimeni cu asa ceva iar acum vad din ce in ce mai multe persoane. O fi si o moda noua? 🙂 Doar intreb. Desi parca nu e atat de cool precum e cu un trabuc sau o pipa.

Gata. Va las. Viciosii sa mai traga un fum de tigara si sa se intoarca la studiu 🙂 Salutari STUDENTESTI tuturor 🙂

2 comentarii

  1. eu nu fumez,dar pe cine am intrebat,mai toti,zic ca e o prostie.Unu mi-a zis odata „mai bine ma duc la bunica la oala si trag aburi”,altii ca cica fumeaza juma de ora din ea si nu simte nimic..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s