Guest-post – Sistemul early booking – cea mai buna solutie pentru o vacanta de vis

Tot mai multe persoane aleg sa isi planifice din timp vacanta si apeleaza la sistemul de rezervari early booking, care capteaza increderea unui numar tot mai crescut de turisti, cu fiecare an care trece. Numai in anul 2009, 7% dintre turistii romani au ales aceasta metoda de achizionare a vacantei.

Avantajele acestui sistem sunt multiple, insa printre cele mai importante se numara economisirea unei sume considerabile si deloc de neglijat si, in acelasi timp, aveti posibilitatea sa algeti intre cele mai bune hoteluri, din cele mai frumoase ai atractive statiuni de pe litoral sau de la munte. Un alt aspect important de care este bine sa tineti cont, mai ales daca doriti sa calatoriti cu avionul, este pretul biletelor de avion, care sunt mult mai ieftine daca sunt achizitionate cu cateva luni inainte, aceste reduceri fiind valabile si in cazul altor modalitati de transport, cum ar fi feribot sau autocar. In cazul transportului aerian, biletele sunt structurate pe clase de confort si, asa cum este firesc, se vand mai intai, cele mai ieftine, ramanand spre vanzare, cele mai scumpe. De asemenea, puteti sa va bucurati de cea mai buna camera, de exemplu, cu vedere la mare, de unde veti putea admira rasaritul de soare. Cumparand din timp, va veti asigura ca veti putea sa va bucurati de vacanta asa cum va doriti in perioada de varf, mai exact in lunile iulie – august, sau perioada sarbatorilor de Paste sau de Craciun.

Trebuie totusi sa fiti atenti la conditiile impuse prin acest sistem de early booking, deoarece, ceea ce este important de stiut, riscati sa pierdeti locul de cazare si sa vi se anuleze pachetul turistic, daca nu achitati contravaloarea acestuia la termenele stabilite. Dupa ce ati facut rezervarea si ati achitat avansul, banii nu vi se mai pot returna, iar rezervarea este nominala, deci nu puteti sa o transfera unei alte persoane, fie ea si din familie.

Inainte sa va achizitionati oferta turistica asupra careia sunteti decis, este indicat sa verificati daca sunteti liber in perioada in care doriti sa plecati, si sa luati in calcul si perioada de concediu a celorlate persoane care va insotesc, deoarece rezervarile nu pot fi amanate si nici nu pot fi anulate.

Rezervarile early booking constituie cea mai eficienta solutie de a beneficia de un tarif bun pentru pachete turistice atat pentru destinatii din Romania cat si din alte tari, precum Bulgaria, Grecia, Turcia, Croatia, Egipt sau Austria. Reducerile prin sistemul de rezervari early booking sunt considerabile, putand ajunge chiar si pana la 30% din tariful de baza al ofertei turistice.

Visurile dumnevoastra pot prinde contur, daca stiti sa profitati de cele mai bune oferte, pe care sa vi le cumparati din timp, astfel veti putea sa va relaxati alaturi de cei dragi in locuri placute, la hoteluri de lux, de multe ori, beneficiind de aceleasi servicii ca ceilalti turisti cre si-au achizitionat vacanta cu doar cateva zile inainte, insa la preturi incomparabil mult mai avantajoase.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s