Lenjerii de pat …

Acum cateva zile discutam cu o amica o problema. Ea avea o problema: pentru pat o lenjerie cauta si voia sa stie de unde o poate lua mai ieftin. Stiu multe, stiu de unde sa ia haine, bijuterii, pantofi, electronice, dar de asa ceva chiar n-am stiut ce sa-i zic. I-am zis adevarul: momentan lenjeria de pat este prea „importanta” pentru a fi comercializata pe net.

Ma rog, cu ghilimele, pentru ca importanta de fapt e un subiect tabu. In fapt e vorba doar de conservatorism si comoditate. Suntem obisnuiti sa luam de pe net unele chestii, in special cele ce au legatura cu netul, dar refuzam sa luam d-acolo si alte chestii. Chipurile „alea nu pot fi luate de pe net”.

Totusi, eu zic ca riscul la lenjeria de pat este 0. Telefonul poate sa nu functioneze, hainele pot sa fie mici (numerele sa fie relative), insa aici e vorba strict de dimensiuni. 2.20 inseamna, la dracu, 2.20. Si atunci de unde frica asta? „Merg eu la magazinul meu d-acu 50 de ani si cumpar”. De ce d-acolo? Nu se stie.

Iar atunci cand vad ca si „ai tineri” o iau pe urmele celor batrani situatia e cu atat mai grava.

Si inca ceva: mai stiti cat de greu au patruns pe piata librariile online? Ce rusinos era sa comanzi o carte, care sa-ti vina acasa fara ca tu sa faci vreun efort? Pai si librariile? Si librarii, bietii de ei, sa fie dati afara? Vai rusine sa ne fie!

Eu va indemn sa cumparati cat mai multe chestii de pe net. N-am ceva cu magazinele clasice, la haine inca le prefer (pentru a le proba), insa la unele chestii sunt de-a dreptul inutile. Lenjeria de pat este aproape cap de lista. Serios vorbesc.

Salutari STUDENTESTI tuturor!

ps: O sa scriu cat de curand despre bijuteriile primite. Sunt FABULOASE 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s