Site pentru … studente

Salutare tuturor,

Ca de obicei ma adresez intai si intai studentilor. Ma rog, de data asta publicul meu este format in primul rand din studente. Nu sunt exclusi complet masculii, sa nu ma intelegeti gresit. Oricum pe orice site feminin intra si barbatii, fie si doar din curiozitate.

Astazi voi vorbi despre un site preoponderent feminin. El este facut in principal pentru a ne oferi ultimele stiri mondene. Pana aici nimic pur feminin. Ce-i drept, femeile sunt mai interesate de asa ceva, sunt mai barfitoare si deci mai receptive la „barfe”. De altfel stiu ca femeile (fie ca e vorba de tinere sau gospodine) erau majoritare si in audienta emisiunilor lui Teo, Maruta ori Madalin Ionescu. Nu cunosc detalii despre emisiuni nocturne gen Capatos ori CanCan Tv.

Site-ul nu este insa doar un portal de stiri. El se axeaza si pe alte cateva chestii, de data asta pur feminine, ca de exemplu coafuri de par ori modele unghii cu gel. Avand in vedere ca studentele au nitel mai mult timp liber si avand in vedere faptul ca publicul tinta este clar mai tanar consider ca ar trebui sa luati in considerare acest site. Nu stiu cum sta la capitolele alea (unghii si coafuri), dar la stiri sta foarte bine. Sunt foate actuali si au unele stiri pe care altii nu le au. Si da, fara sa-mi fie rusine de asta, citesc si eu, destul de rar ce-i drept, stirile din lumea mondena. A fi informat nu este deloc o rusine zic eu. E adevarat, zona mondena e ultima despre care citesc (din acest motiv cand timpul mi-e dusman o cam sar).

NU doresc sa va conving sa intrati acolo. Eu doar vi-l semnalez. Candva, daca ajungeti pe el, puteti da un semn acilea si sa spuneti ce impresie v-a lasat. Eventual si cu o injuratura bonus daca aveti motiv.

Salutari STUDENTESTI tuturor 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s