Studentii fac … sport!

Se pleaca de la 4 adevaruri (ambele la fel de importante):
– studentii au timp liber (si daca n-au isi pot face mult mai usor);
– studentii nu prea au bani;
– studentii fac sau ar trebui sa faca sport;
– studentii sunt niste oameni informati; studentii folosesc internetul.

Cum ar zice cei din BD: CE-AVEM NOI AICI? Asadar, sa zicem ca vine un om, vrea sa deschida un magazin de articole sportive si isi doreste ca public tinta studentii. Ma rog, nu exclusiv, dar sa fie printre cei vizati. In consecinta: trebuie sa aiba in vedere neaparat cele 4 aspecte de mai sus.

SportGuru.Ro este un astfel de magazin. NU stiu daca este cel mai bun, nu stiu daca este cel mai ieftin, habar n-am daca au produsele cele mai bune, dar sunt premise sa fie adevarate toate acestea. Au produse de marca, preturile sunt accesibile (au pentru orice buzunar, de la amatori pana la profesionisti), au un site care arata bine si au o denumire care atrage.

Despre gama de produse numai de bine: este foarte diversificata si este frumos aranjata pe site. Vrei rachete de tenis? Pai ai o sectiune speciala de unde poti alege ce doresti tu. Cele mai ieftine, cele mai bune, orice ti se potriveste este aici.

De ce am vorbit despre faptul ca studentii folosesc netul? Pai e mai cool sa comanzi de pe net, poti compara preturile, poti vedea ce parere au altii despre magazinul online ales. Nu prea vad un magazin ne-online cum ar putea rezista astazi. Ok, pentru persoanele mai in varsta da, dar nu pentru tineri. Moda de a cumpara online a ajuns si la noi. Si nu e deloc un lucru rau.

Sport Guru deci. Sa tineti minte acest magazin. Daca l-ati vizitat pana acum (virtual) dati de veste. Sa stim si noi la ce sa ne asteptam 🙂

Salutari STUDENTESTI tuturor!

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s