Haine studentesti …

Studentesc = ieftin. Sau aproape gratis. Deja stiti asta. Preturi studentesti inseamna deopotriva preturi mici, dar si chestii acceptabile. De exemplu, un local studentesc nu va vinde niciodata bere d-aia de abia o pronunti, ci va vinde beri acceptabile la preturi bunicele. Asta inseamna „studentessc”.

Sa vedem acum despre haine ce si cum. Haine studentesti inseamna haine ieftine si accesibile. Inseamna insa si haine bune, haine moderne si haine tineresti. Hainele studentesti contin in majoritatea cazurilor blugi alaturi de alte accesorii. Da, blugii sunt sfinti pentru un student. Studentul care nu poarta blugi este, oricum am lua-o, nitel deviant.

Si pentru ca tot vorbim de studenti si de haine, trebuie sa mai avem in vedere 2 aspecte:

1. Studentii vor sa cumpere online. Daca ar putea foarte multi ar cumpara doar online. Pentru baieti mai ales este o corvoada sa mearga la cumparaturi. Dupa ce ca pierd atata timp stand dupa gagica pentru ca ea, dupa o zi de cautari, sa cumpere o singura pereche de cizme (caz fericit), ar fi culmea sa mai umble, fie si 10 minute, pentru propriile haine. Deja ar fi prea mult. Si oricum e mai „cool” sa cumperi de pe net, poti sa arati in prealabil tuturor prietenilor (pe mess, pe mail ori pe facebook) si deci nu alegi singur produsele.

2. Studentii cauta la reduceri haine, ca si orice alte produse. Un student cumpara uneori o chestie pentru ca e la oferta. Nu neaparat ca are nevoie de ea. Ai nevoie de tricoul X? Hmmm, nu prea, da e atat de misto si in fond…era la oferta.

As mai putea enumera cateva calitati ale hainelor studentesti. Insa aici lucrurile nu mai sunt atat de sigure. As fi tentat de exemplu sa spun ca hainele studentesti sunt colorate, insa vad atatia si atatia studenti imbracandu-se in alb sau negru (care sunt, oricum am lua-o, non-culori) incat prefer sa nu zic.

Raman la ideea mea: studentesc inseamna ieftin. Si totusi, cand va urez salutari studentesti nu inseamna nicidecum salutari ieftine. Ci salutari TINERESTI 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s