Cadouri haioase de Paste

Mai sunt 2 zile pana la Paste, asa ca magzinele sunt pline de cumparatori. Cozi, aglomeratie, imbulzeala. Bine, oamenii in varsta sunt obisnuiti cu cozile, unii din ei considerandu-le copii plapande a ce era pe vremuri.

Iar de Paste cumparam in general mancare, bautura si cadouri. Despre ultimele chestii as vrea sa va scriu in continuare.

Asadar, ce cadouri face de Paste? Sa vedem cateva propuneri:

1. Cadouri cu iz religios. Nimic nu poate fi mai frumos decat o icoana sau o ditamai cruce. Daca are 2 metri si poate fi agatata la gat e perfect. Sa nu mai vorbesc de bratara aia plina de simboluri religioase. Serios: mie nu-mi plac aceste cadouri si nu le fac niciodata. Dar daca atat voi cat si persoana careia ii este adresat cadoul sunteti credinciosi e bine. Cadourile religioase vor prinde la acea persoana.

2. Cadouri pe care oamenii si le doresc. Stii ca persoana draga isi doreste enorm un ceas? Pai ii iei cadou ceasul dorit. Aici Pastele e doar un prilej de a face cadouri. Sau ma rog, un prilej de a intra in gratiile unei anumite persoane.

3. Mai puteti cumpara si cadouri funny (click aici). De ce ati face asta? Simplu: faceti misto de „Sfanta sarbatoare de Paste”. Serios vorbesc: daca persoana care urmeaza sa primeasca are un simt al umorului dezvoltat aceasta va aprecia un astfel de cadou. Iar daca e si nitel atee s-ar putea chiar sa va aprecieze. Si va zic ceva: astea s-ar putea sa fie mai ieftine ca altele… Iar asta pentru studentii cititori ai acestui blog s-ar putea sa conteze.

Acum mai trebuie sa spun o chestie si inchei: ce facem cu persoanele nascute in ziua de Paste? Doua cadouri e prea mult. Cunosc o astfel de persoana. Nu, nu-i fac niciun cadou, doar intrebam 😛

Salutari STUDENTESTI tuturor si spor la cumparaturi!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s