Poze … studentesti

Ca tot am vorbit de poze si fotografi in ultima perioada, trebuie sa raman in domeniu. Dar cum aici e taram studentesc in mare parte, trebuie sa vorbesc de fotografi pentru studenti. Iar cel mai important eveniment pentru studenti este festivitatea de absolvire. Cu balul aferent, bineinteles.

Iar la moda acum este un bal al bobocilor undeva departe de orasul cel de toate zilele. Pentru bucuresteni cel mai la indemana este Brasovul. Si asta din 3 motive:
1. Este oras. Multe pitipoance nu suporta ideea de a merge in pustietate.
2. Se ajunge usor. Tren, microbuz si ajungi la locul faptei.
3. Are peisaje superbe, obiective turistice multe si localuri multe din care sa alegi.

Bineinteles, pe langa localul unde o sa va petreceti seara n-o sa ratati niste sedinte foto in Brasov. Ar fi si pacat, aveti multe de vizitat p-acolo.

Legat de asta sa va mai zic 3 „hinturi”:
1. Cica e bine sa alegeti un fotograf localnic, ca sa va duca exact in locurile cele mai frumoase. Cele mai frumoase nu-s neaparat cele care figureaza pe net.
2. Majoritatea fotografilor se legitimeaza prin pozele de nunta. Cineva-mi zicea ca unii se specializeaza pe ceva. Ok, la nunta trebuie sa prinzi cuplurile dansand, la un bal de absolvire pozele trebuie sa fie nitel altfel. Nu stiu exact, dar cica ar fi fotografi specializati pe tineri. Puteti incerca unul din asta.
3. Nu va zgarciti nici la fotograf, nici la numarul de poze facute. Sa fie fara numar. Cu ele veti ramane dupa terminarea facultatii (Sau a liceului). Alte amintiri s-ar putea sa dispara, dar balul de absolvire nu.

Va mai zic o chestie si gata: cica e mai misto un bal organizat la munte decat unul la mare. La mare peisaje spectaculoase nu prea se gasesc. Mai mult decat marea n-aveti ce vedea. La munte insa… Iar Brasovul e doar un exemplu, puteti gasi multe alte locatii. La noi sau oriunde 🙂

Distractie placuta zic. Si salutari STUDENTESTI tuturor 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s