Cladiri de birouri

Exista in Bucuresti niste cladiri de birouri celebre. In sem park (Fosta semanatoarea) functioneaza o gramada de firme. Am avut amici care au lucrat acolo. Etajul X e al firmei Y. PErsonal nu am fost acolo inauntru, dar stiu din auzite. PErsonal am fost insa la Opera, unde am dat un interviu. Arata ok, e o priveliste interesanta (mi-a placut tot timpul sa vad orasul de sus).

Intrebarea cheie este insa alta: cat de bine este sa functionezi intr-o astfel de cladire? Adica ok, candva a fost o afacere, se construiau in prostie cladiri de birouri, deci cerere este. Afise cu inchirieri spatii birouri gasim peste tot, atat online cat si offline. Intrebarea este daca nu cumva ar fi mai bine sa functionezi intr-o cladire a ta.

Primul instinct ar fi sa zici ca da ca si imagine. Ca e mai bine sa ai locul tau, intri in cladirea firmei X nu in cladirea de birouri comuna etc. Si e mai bine si pentru ca daca e o zona mai necunoscuta a capitalei cladirea ta poate deveni un reper. Ceea ce inseamna reclama gratuita involuntara.

Totusi, costurile sunt destul de mari. Cand doresti sa te muti pierderea devine si mai mare. Deci e un risc.

Iar unele cladiri sunt ok pozitionate. Cea de care va ziceam e fix la metrou (statia Petrache Poenaru), deci se ajunge usor. Iar anumite persoane, care-si schimba jobul constant, s-ar putea sa prefere firme care functioneaza in astfel de spatii.

Nu stiu acum cat mai e de rentabil sa construieste astfel de cladiri. Sunt destule, unele chiar goale, asa ca nu imi dau seama daca ar mai fi rentabil sa mai construiesti. Asta in Bucuresti. Pentru ca acum unele firme se muta din Bucuresti in provincie, datorita costurilor mai mici.

Salutari STUDENTESTI tuturor si spor la munca 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s