Sa invatam SEO

SEO e o chestie destul de strange. Putina lume stie cu adevarat ce este SEO. Si mai putina lume il aplica in mod corespunzator. Nu ma declar specialist in asa ceva, dar vreau sa invat. Problema (sau partea frumoasa) este ca regulile SEO se schimba constant.

Eu ma adresez aici studentilor. Ori celor care se simt studenti (student = cel ce studiaza). Si ii sfatuiesc (mai ales pe cei care doresc sa faca ceva in online): learn SEO. Puteti invata de peste tot, sa adunati infomratii diverse si sa judecati voi. Puteti invata si din tampenii. In fond, un mit daramat (in care ati crezut atata timp) e tot un pas inainte.

Daca doriti sa va faceti un magazine online este la fel de important sa stiti SEO. Puteti apela la specialisti (ceea ce sfatuiesc), insa trebuie sa stiti si cum sa-i alegeti. Exista specialisti, exista pseudo-specialisti si exista tepari. DIferentele dintre ei sunt minime, uneori se confunda.

Exista insa unele site-uri, precum http://promovareseo.info/ , unde in afara de oferta economica efectiva (cat costa un pachet de la noi, cum ne puteti gasi etc) gasim si informatii utile despre SEO. NU-mi dau seama daca sunt in intregime adevarate si corecte, dar asa-mi par. Vreau sa cred ca oamenii-s seriosi si priceputi. De fapt tind sa cred ca asta ar fi adevarul.

Care este pericolul in a colabora cu pseudo-specialisti? Pai site-ul vostru nu castiga relevanta, banii sunt aruncati pe geam iar uneori va puteti trezi si cu penalizari. Sa vorbesti cu 20 de bloggeri si sa le oferi bani pentru a scrie despre tine poate face oricine. NU-ti trebuie intermediar pentru asta.

Revin la studenti: invatati SEO. Nu va trebuie acum, dar mai tarziu o sa va trebuiasca. Ce afaceri credeti voi ca veti face exclusiv offline? Serios…

Salutari OPTIMIZATE tuturor si spor la invatat 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s