Atmosfera de terasa

Probabil ati fost de multe ori prin regie. Regia este de felul ei fascinanta. Iar cel mai frumos in regie e vara cand stai la terasa. V-as putea enumera zeci de locuri celebre si frumoase din regie unde poti sta la terasa.

Legat de terasa si placerea studentilor de a merge acolo, cineva avea o opinie interesanta (si rautacioasa): in Politehnica sunt o gramada de tarani, vor sa se simta ca la ei la tara. Nu stiu cat este de adevarat. Eu as zice ca dimpotriva: cei care locuiesc la bloc (sau la camin) simt nevoia intr-o masura mai mare sa mearga la terasa.

Exista totusi cativa norocosi. Adica cei care stau la curte. De ce sunt norocosi? Pentru ca pot sta la terasa la ei acasa. Pentru acesti norocosi scriu acest articol.

Sa va zic 2 fite:

1. Ventilatoare din acelea cu vapori de apa. Sper sa nu gresesc, dar sunt geniale. Sunt pentru exterior si fac o atmosfera super-marfa. In casa pornesti aerul conditionat, dar parca simti nevoia sa stai afara.

2. Copertinele retractabile. Stiti voi terasele acelea semi-acoperite? E, alea-s preferatele mele. Uneori o ploaie de vara nu e cel mai rau lucru care se poate intampla. Dimpotriva. Poti sta afara, la aer (si ce aer misto e, racoros si umed), dar fara sa te ploua. Am vazut pe net ca poti cumpara de pe site-ul http://www.scharx.ro/Copertine.html asa ceva. Preturile nu par mari si cred ca merita.

Sa va spun ca daca as locui la curte as sta afara aproape non-stop? Mi-as lua laptopul si as face afara la terasa tot ce fac acum in casa. Acoperit, fara sa-mi fie teama ca ma ploua, dar la aer. Totul ar fi mult mai tare. Ah, sa nu mai zic vesnica mea problema cu vecinii: ce bine ar fi la curte.

Daca puteti face asta va invidiez. Insa va incurajez s-o faceti 🙂

Salutari RACOROASE tuturor!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s