Distractii … studentesti. Masaj erotic.

Despre saloanele de masaj erotic v-am tot scris. Legalitatea n-o mai discut, este oricum relativa. Discut insa un alt aspect: cine se duce la astfel de saloane?

1. Se duc persoanele nitel mai in varsta (nu as zice exclusiv barbti, pentru ca unele ofera masaj erotic si pentru femei) care doresc si altceva. Psihologii vorbesc despre celebra criza a barbatului la 50 de ani. Probabil se aplica intocmai. Nu-mi dau seama ca venituri despre care barbati e vorba. Ori e vorba de cei cu bani, care vor sa testeze ceva nou. Insa exista sanse sa fie vorba si despre cei mai saraci, care altfel nu-si permit sa aiba gagici bune si tinere (un Columbeanu nu avea nevoie sa mearga la asa ceva pentru ca isi permite sa-si tina o frumoasa nevasta).

2. Copiii celor descrisi mai sus. Tineri, bogati, snobi. Tot tacamul. Vor sa vada cum e si oricum au deja un exemplu in familie. Un public tinta aproape ideal.

3. Studentii mai #saraci, care strang bani 2-3 luni sa-si permita asa ceva. Daca au vreun coleg din categoria II e clar ca vor fi motivati sa stranga acesti bani. Vor si ei sa vada cum e, nu?

4. In provincie nu sunt asa multe saloane de genul. Sunt destule persoane care atunci cand vin in Bucuresti vor sa „testeze” asa ceva. Iar aici varsta nu conteaza neaparat.

5. Barbatii divortati (ori proaspat despartiti) doresc sa se refugieze in asa ceva. E si gandirea aia: acum sunt liber, pot sa fac asta. Imi permit sa testez. Dupa aia am interzis. Varsta nu este relevanta aici.

Va ziceam de Bucuresti: gasim astfel de saloane constant. Si se tot deschid. Iar fiecare din ele isi face si site. Daca doar doriti sa va uitati puteti incerca (de exemplu: http://bucharest-eroticmassage.ro/ ). Site-urile sunt bine facute in general si ofera informatiile dorite, inclusiv tarifele practicate. Trebuie sa stii cat te costa, nu? (serios, urasc site-urile care nu ofera aceasta informatie atat de importanta)

Daca aveti ceva de adaugat (poate am uitat o categorie de oameni; nu stiu, poate vin pensionari de 70 de ani pentru un masaj erotic) va astept s-o faceti. Pana atunci urez tuturor vesnicele salutari STUDENTESTI!

Reclame

3 comentarii

  1. Este altceva cand mergi la un salon de masaj erotic. Acolo fetele sunt profesioniste, stiu ce, cum, cand si cu ce sa faca lucrurile care te ajuta sa te relaxezi cu adevarat si sa te detasezi de tot. E adevarat ca si iubita te poate ajuta, dar nu la fel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s