Guest-post – TeleTRADE aduce siguranta si transparenta in tranzactionare

Fondata in 1994 si inregistrata in Cipru, TeleTRADE a devenit cel mai mare broker din Europa si Asia, cu o o retea de afiliere impresionanta, ce a ajuns la nu mai putin de 22 de tari si la peste 200 de birouri. Compania furnizeaza servicii financiare reglementate de CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission), si MiFID (Market in Financial Instruments Directive). Aceste licente si reglementari, impreuna cu respectarea de catre companie a principiilor de siguranta a fondurilor investitorilor,  sunt o garantie in plus pentru traderi, care trebuie sa stie ca banii lor sunt in siguranta, in orice imprejurari.

TeleTRADE le asigura clientillor posibilitatea de a tranzactiona nu numai pe Forex, ci si pe CFD-uri pe metale, actiuni sau pe contracte futures, punandu-le la dispozitie cele mai indragite platforme de tranzactionare: celebrele Meta Trader 4 si Meta Trader 5. Cei de la TeleTRADE au reusit sa se reinventeze si sa evolueze de-a lungul anilor, aducand produse software tot mai performante la dispozitia traderilor. Acestia beneficiaza de platforme de tranzactioanre rapide, user friendly si costumizabile, pe care le pot descarca si instala in doar cateva minute nu numai pe computere, ci si pe dispozitivele mobile care ruleaza pe Android.

TeleTRADE ofera conturi demo si conturi reale, cu specificatia ca depozitul minim pentru deschiderea unui cont real este de $2.000. Nu exista comisioane aditionale, iar serviciile de care se bucura traderii care aleg acest broker includ Servicii VIP Gold si Platinum, dar si Sync Trading (Tranzactionarea Sincronizata), un serviciu revolutionar, de tipul win-win, care le perimte clientilor sa-si aleaga un grup de traderi Masteri, sa le monitorizeze indeaproape rezultatele si statisticile si sa le copieze tranzactiile, pentru a-si mari simtitor sansele de a castiga bani frumosi din tranzactionare.

TeleTRADE le ofera clientilor un urias suport educational, pentru a-i ajuta sa faca investitii in cunostinta de cauza. Vorbim despre cursuri online si cursuri la sediu, despre analize si prognoze zilnice, despre un flux de stiri in timp real, disponibil pe retelele sociale, si despre numeroase materiale informative.

Site-ul companiei este foarte bine organizat din punct de vedere al continutului, fiind delimitat pe trei mari sectiuni: TeleTRADE pentru incepatori, TeleTRADE pentru traderi si TeleTRADE pentru investitori. Designul este atractiv si aerisit, iar logo-ul da impresia de spatiu, facand trimiteri la aria de acoperire uriasa a companiei. Cat despre navigarea pe site, aceasta este cat se poate de intuitiva, caci informatiile sunt relevante si nu foarte stufoase, iar instructiunile clare si simple. De fapt, chiar si designul site-ului, indiferent daca vorbim despre versiunea romaneasca sau despre cea maghiara, reflecta abordarea conservatoare, profesionala si trasparenta a tranzactionarii pe care o promoveaza compania. TeleTRADE isi propune sa asigure traderilor de pe toate meridianele conditii egale si experiente pozitive la tranzactionare.

Reclame