Casele de amanet – importanta

Despre casele de amanet am mai scris, nu foarte mult ce-i drept. Inainte sa va zic ce am de zis acum, va fac o scurta introducere:

1. In ultima vreme s-au inmultit extrem de mult.

2. Perioadele de criza cica le aduc si le re-aduc in prim-plan.

3. Sunt locuri nu prea iubite de catre oameni.

Sa va zic totusi cum puteti profita de ele? Va dau 3 hinturi:

1. Un amic mi-a spus ca si-a cumparat telefonul mobil de la o casa de amanet. Cica moda telefoanelor mobile la casele de amanet o dau fetele: lor le este mai usor sa lase telefonul la primul amanet. Anunturile pe internet (Care eventual pot fi vazute de gagiu) nu sunt la moda.

2. O amica mi-a zis: eu cumpar aur de la casele de amanet. Retineti, CUMPARA, nu VINDE. Logic, este mai ieftin. Si aici tot pitipoancele (pardon, fetele) is de vina: primesc cadouri scumpe de la gagii si nu mai vor sa le pastreze ca cica incep sa boceasca atunci cand le vad. Daca sunt simtite vor da inapoi cadourile catre gagii, daca nu le vor da la prima casa de amanet. Banii aduc fericirea in astfel de cazuri („da-l dracului de bou, ca merita„).

3. Mai e o metoda, destul de rar intalnita: sa tepuiesti casele de amanet. Ai o bijuterie care arata bine, te duci cu ea la o casa de amanet, ii spui convingator ca ai dat nu stiu cati bani, eventual incepi sa bocesti ca esti in criza, si s-ar putea sa-ti iasa. NU e asa sigur, dar incercarea moarte n-are. Riscul sa patesti ceva este zero. Nu incurajez efectiv aceasta metoda, dimpotriva, as zice ca prin aceste randuri mai degraba trag un semnal de alarma.

Nu neg ca efectiv ele sunt utile daca-s folosite pentru scopul de baza. Eu nu le-am frecventat totusi, insa auzind chestiile de mai sus ma tenteaza sa le trec pragul. Macar de curiozitate.

Salutari AMANETATE tuturor!

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s