Cum pot mentorii TeleTrade sa iti imbunatateasca cariera pe FX

Profesionistii din domeniul financiar cauta mereu modalitati de avansare in cariera folosindu-se de o mare varietate de resurse. Aceste resurse includ: site-uri specializate, emisiuni TV, reviste, ziare, informatii primite de la prieteni si colegi.

Din pacate motivatia financiara a profesionistior poate devenii coplesitoare cu diversitatea surselor de informare, volumul mare de date si fluxul constant de informatii nedorite primite sub forma de “sfaturi bune”.

Mentorii cu experienta, credibili si de incredere pot fi o adevarata resursa de idei cu privire la ascensiunea in cariera ta. In plus ei pot personaliza sugestiile lor bazate pe circumstante unice si interese personale. Iata dar cateva metode de aceasta maniera:

  1.      Castiga respect si credibilitate prin asociere.

Ar trebui sa selectati mentorii care respecta vizibil dispozitiile si care au influenta asupra organizatiei dvs, nu doar a deparamentului financiar. Faptul ca mentorul dvs. a castigat un nivel inalt de respect, credibilitatea lui sau a ei se va reflecta automat asupra imaginii dvs. Oamenii va vor asocia automat cu aceste persoane de mare calibru. In mod ideal acesti mentori ar trebui sa fie la nivel executiv si sa aiba un bogat palmares de succes.  Daca sunteti in pozitia de analist sau la nivelul de asociat in cadrul organizatiei dvs. managerii dvs. ar putea , de asemenea, sa tina locul mentorilor.

  1.      Poti obtine sfaturi practice de la un veteran ForeX.

Mentorii pot oferii sfaturi bune cu privire la tranzactii sau cand vine vorba de confruntarea cu practici lipsite de etica. In fond si la urma urmei aveti nevoie de sfaturi pe care sa le puteti pune in practica nu de meditatii sau teorii.

  1.      Invatati sa cititi printre randuri si sa faceti fata politicii de organizare.

De-al lungul carierei dvs de trader va veti confrunta adesea cu situatii dificile si cu oameni dificil de abordat in cadrul companiei dvs. Intelegerea politicii de organizarea poate fi adesea destul de dificila. Mentorii insa sunt in masura sa va furnizeze startegii eficiente cu ajutorul carora sa depasiti aceste situatii dificile. Asadar purcedeti apeland telefonic un senior manager pentru a va asigura colaborarea unui astfel de mentor.

  1.      Faceti o analiza SWOT (puncte tari, puncte slabe, oportunitati si pericole), o analiza profesionala.

Mentorii pot indica observatii cu privire la punctele dvs. forte sau cu privire la punctele mai slabe, ajutandu-va sa identificati,sa intelegeti si sa luati masuri cu privire la domeniile care necesita imbunatatiri. Acestia pot veni in sprijinul dvs. ajutandu-va sa va puteti imbunatati intr-un anumit domeniu, cum ar fi tact, abilitati de comunicare si inteligenta emotionala. Aceste “cum sa” sugestii provinite de la profesionisti intelepti cu experienta, incorporeaza sfatul lor in viata de zi cu zi sprijinindu-va in atingerea pragului urmator al carierei dvs.

In concluzie:

Mentorii va pot salva de greseli potential costisitoare si capcane de-a lungul carierei. Evitarea timpului pierdut precum si a efortului depus inutil precum si ascensiunea in cariera ta prin perspective avizate face sa merite investitia a 2-3 ore pe luna in a primi feedback-ul de la un mentor.

Reclame