Anvelope … studentesti

Cand ati fost ultima oara prin regie? Ma rog, acum e cam perioada de vacanta, deci este oarecum irelevant. Insa in timpul anului, in perioada normala de cursuri, cand ati trecut ultima oara? Voi ati vazut ce parc auto au studentii?

Aparent este un paradox: cel care sta in camin nu este unul cu foarte multi bani. Serios, cel cu bani sta cu chirie sau are apartament propriu. Cel care sta la camin nu are deci atat de multi bani. Sau poate s-a dus in camin sa faca bani. Sau poate e atat de snob incat in loc de mancare prefera sa dea masinii benzina.

Sa va povestesc o faza reala (nu e prima oara cand o zic): m-am dus cu un amic sa-si cumpere un telefon. Locatia: Carrefour Grozavesti. Ajungem acolo si dam de un moldovean (venise si el insotit). Moldoveanul zice calm: am uitat telefonul la camin. Si ne urcam in masina lui, cu care masina ajungem la camin (drum de maxim 5 minute pe jos a fost facut in 10 minute cu masina). Masina era tunata cu un prost gust extrem (avea boxe pe usile din spate care ieseau in relief). AM stat sa ma intreb: oare n-o fi facut-o intentionat sa se laude cu masina? Si daca nu ar fi fost asa, de ce dracu’ a venit cu masina pana la Carrefour? Serios, nu putea face acel drum de 5 minute PE JOS?

Legat de masini, stiu ca mai nou cea mai mare problema la masini o reprezinta anvelopele. Trebuie sa ne punem primavara anvelope de vara si prin noiembrie sa trecem pe cele de iarna. Dar cum v-ar suna o oferta: avem anvelope studentesti? Eventual oferta s-o faca doar o anumita firma. De exemplu: daca doresti anvelope Goodyear si esti student, vino cu carnetul de student si ai reducere 30%. Ar fi o idee de exploatat (anvelopele Goodyear – pentru un an scolar bun).

Serios acum: este o necesitate masina pentru un student? Mie mi se pare aproape jignitor: studentul poate merge GRATIS cu ratb-ul (daca isi deconteaza), merge la jumatate de pret cu metroul, insa tot simte nevoia (Si se si plange) sa mearga cu metroul. Serios.

Nu sunt fan al taxiurilor, dar nu e nicio rusine sa mai apelezi la ele din cand in cand. Sa nu mai zic de mersul pe jos care, dupa cum stiti, face piciorul frumos. Sau e rusinos sa mergi pe jos?

Salutari STUDENTESTI tuturor si drum bun !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s