Un pas inainte pentru lanterna tactica

Lanterna tactica isi largeste aria de actiune si este utilizata chiar si in domenii care, pana recent, erau monopolizate de lanternele de uz general.

Atunci cand oamenii aud sintagma „lanterna tactica”, in mintea lor se perinda imagini scoase parca din filmele de actiune de la Hollywood: scene cu pompieri, politisti sau soldati pe campul de lupta, cu o lanterna ascunsa in centura langa un cutit (desigur, si el tactic). Nu sunt foarte departe de adevar pentru ca, in mod traditional, lanternele LED tactice sunt utilizate in aceste profesii. Insa, in timp, lanterna tactica a evoluat, dezvoltand o noua categorie, si anume lanterna profesionala: performanta, personalizata, cu accesorii si echipamente care o recomanda strict pentru anumite activitati (de exemplu: o lanterna profesionala de vanatoare o sa aiba incluse accesorii de prindere pe arma si sursa de lumina adecvata).

 O directie interesanta este ca oamenii ajung sa cumpere lanterne LED tactice inclusiv pentru activitati de zi cu zi, care nu impun veleitati speciale. Preferintele publicului nu au ramas neobservate de companiile fabricate, care apeleaza la artificii tehnologice si inovatii pentru a prinde aceste tendinte. Acest lucru se vede mai ales la producatorii de lanterne Olight care au lansat modele de uz general ce beneficiaza de tehnologia si dotarile lanternelor tactice.

De ce se prefera lanterna LED tactica?
Este usoara O lanterna tactica, realizata din aluminiu usor folosit in industria aeronautica, are o greutate redusa care o face mai usor de transportat pentru perioade lungi de timp. De aceea este preferata in excursii, camping, expeditii. Chiar si o greutate neinsemnanta in conditii normale, poate sa devina o povara pentru o plimbare lunga.

Este usor de manevrat Lanterna LED tactica castiga mult in popularitate datorita usurintei in utilizare (din principiu, nu trebuie sa te incurci in dotari sau selectarea diverselor optiuni pe care le are). Sunt rezistente, suporta socurile si pot fi manevrate usor chiar si daca porti manusi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s