Bicicleta de pe net

Am laudat de atatea ori magazinele online. Nu sunt fan neaparat al vreunui magazin, ci sunt fan al ideii de magazin online. Iar ideea de diversitate imi surade (cu cat sunt mai multe, cu atat e mai bine, concurenta nu poate fi decat benefica). Intrebarea cheie este alta: v-ati lua bicicleta de pe net?

Atentie, aici nu e vorba de discutia bicicleta noua vs second hand. Aici vorbim de LOCUL de unde-ti iei o bicicleta. Si sa va zic pe net ce variante online ai:

1. Magazine online cu produse noi, unde iti cumperi produsul strict dupa caracteristici. De vazut il vezi doar in poze.

2. Bazarurile online (site-urile portal) unde fiecare posteaza anunturi cu privire la chestiile pe care le vinde (biciclete intregi sau accesorii), iar tu ai posibilitatea sa-ti alegi. Si aici sunt 2 posibilitati: ori site-uri „cu de toate”, unde se vand ochelari de soare, haine, laptopuri, telefoane, biciclete (si tot ce mai vreti voi) si site-urile „nisate” (in acest caz se vand doar biciclete).

Care este solutia? Ca de obicei, una combinata. Eu m-as uita intai cat e o bicicleta noua si as cauta fix acelasi model pe toate bazarele de biciclete existente. Intai pe site-urile mari, portalurile „cu de toate”, apoi pe cele nisate. Cum le gasiti pe cele nisate? Simplu, folositi cautari de genul vanzari biciclete bucuresti oferte. Alegerea voi o faceti, important este sa fiti cat mai informati.

Ah da, nu excludeti nici magazinele clasice. Puteti apela la varianta aceea in care va duceti sa vedeti o bicicleta live, intr-un magazin, apoi o veti cumpara de pe net. E adevarat, daca toti ar apela la aceasta varianta magazinele clasice ar da faliment.

Indiferent daca-ti iei bicicleta de pe net sau nu, eu iti doresc o alegere inspirata si sa nu ai parte de incidente rutiere neplacute. Salutari STUDENTESTI tuturor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s