Anul acesta iti incalti masina de la MiniPrix

Ai auzit de MiniPrix? Este un magazin al preturilor mici, studentesti. Un magazin unde gasesti tot ce-ti doresti, la cele mai mici preturi. Initial a pornit doar de la haine (si incaltari), ulterior extizandu-se din ce in ce mai mult. Care este noutatea de anul acesta? Pai anul acesta iti incalti masina de la MiniPrix.

Sa va zic acum care este treaba. Este luna noiembrie, deci a venit timpul schimbarii anvelopelor. Nu este primul an in care cele de iarna sunt obligatorii, totusi sunt cautate. MiniPrix este locul de unde iti poti cumpara cauciucuri ieftine. Pe langa anvelope, de la miniprix mai puteti cumpara si alte produse utile masinii voastre, ca de exemplu uleiuri si aditivi auto.

1

De ce ai apela la MiniPrix? Ai 3 avantaje:
1. Deja cunosti brandul MiniPrix. Probabil ati mai cumparat de la ei, nu sunt necunoscuti. Te atasezi de brandul lor cumparand haine, iar apoi extinderea gamei de produse nu poate decat sa te avantajeze.

2. Livrarea anvelopelor se va face in maxim 48 de euro oriunde in tara, iar transportul este gratuit. Transportul gratuit este foarte util in cazul anvelopelor: nu sunt obiecte care pot fi transportate usor, iar in multe cazuri benzina consumata pana acolo costa destul de mult. Sa nu mai vorbesc de situatia in care se porneste o ninsoare din senin si tu nu mai poti scoate masina pana la locul cu pricina.

3. Preturile sunt, ca de obicei, mici. Este politica mini-prix de altfel.

Nu am masina, in consecinta nu am putut testa produsele acestea. Insa am facut vreo 4 comenzi de haine de la MiniPrix si am fost de fiecare data multumit. Daca la haine sunt seriosi, de ce n-ar fi si la anvelope? In fond este vorba de brand. Nu-si permit rateuri.

Salutari LA REDUCERE tuturor si succes in alegerea incaltarilor de iarna potrivite 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s