S-o porti sanatos!

Exista cateva replici bune, corecte, pe care le poti spune intr-un context nefavorabil si mai-mai ca jignesti persoana respectiva. Si aici pot fi date 3 exemple:

1. Pofta buna este ok sa spui, omul trebuie sa aiba pofta cand mananca. Daca spui insa in alt context, de exemplu cand isi sufla nasul, situatia poate deveni chiar jignitoare (si nitel gretoasa).

2. La fel sta situatia cu replica LA MAI MULTE. Daca e vorba de bucurii e bine, daca e vorba de femei in pat iarasi e bine, daca e insa vorba despre kilograme, parca nu mai e asa de bine. Uneori e bine sa ai cat mai putine.

3. Cel mai misto este replica S-o porti sanatos! Daca e vorba de un haina e ok, chiar e recomandat sa urezi asa ceva. Daca e vorba de un ghiozdan este la fel de ok. Daca este insa vorba de o masa sau de un scaun nu mai e deloc ok. Scopul tau in viata nu este (sau nu ar trebui sa fie) caratul mobilei. Ai carat-o candva si gata. Sau asa ar trebui sa fie.

La fel sta situatia cu usile. As spune MAI ALES in cazul usilor. Si este vorba atat de usi de interior, cat si de usile alea de exterior, atat de aratoase si sigure. Daca vreti sa nu va procopsiti cu cine stie ce carat usi in spinare este indicat sa cautati magazine (online sau offline) cu livrarea inclusa. La produsele IT nu este atat de relevant daca vi-l aduce acasa, in cazul obiectelor mari cam conteaza. Daca e vorba de online, puteti da cautari generale gen usi interior Bucuresti ori usi interior Cluj. Oameni cu scaun la cap am vazut, oameni cu usi la cap n-am vazut inca.

Si nu, n-o sa urez niciodata S-O PORTI SANATOS! unei persoane care cara o usa. Serios, nu e ok. Salutari SANATOASE tuturor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s