Shop-Einstal

Este iarna, afara temperatura este negativa. Dupa un drum lung prin frig ajungi acasa, unde vrei sa te incalzesti. Ai aceasta posibilitate, te simti bine, consideri ca este firesc ca in casa ta sa fie caldura. Ce s-ar intampla insa daca NU ar fi asa? Cum te-ai simti ca la tine acasa sa fie ca afara? Vreau o tara ca afara e o sintagma misto si pozitiva, insa vreau o casa ca afara poate fi ceva chiar trist.

Sa vedem, pe scurt, ce este de facut. Asadar:

1. Daca ai ajuns in mijlocul iernii si ingheti de frig in casa s-ar putea sa fie vina ta. Nu esti cine stie ce primarie, care repara scoala iarna. Aia sunt pe bani publici, primarul nu moare de frig. Deci nu e ca si cum primarul nu s-ar fi ingrijit si acum moare EL de frig.
Daca insa TU nu te-ai ingrijit de PROPRIA casa pai e cam nasol. Daca n-ai avut bani e de inteles, dar daca ti-a fost lene sau ai fost neglijent iti cam meriti soarta.

2. Daca esti intr-o zona unde nu prea e caldura (eventual nu sunt nici gaze) s-ar putea sa fie tot vina ta. Cand te-ai mutat de ce nu te-ai interesat de asta? Te-ai mutat de la bloc la casa pentru un confort sporit si acum te trezesti ca ingheti de frig? Snobismul nu tine de cald? Foarte bine zic…
Nasol este daca esti intr-un oras care ingheata de frig. Da, sunt orase decuplate de la sistemul centralizat de incalzire, unde efectiv mori de frig in casa. Trebuie sa te descurci singur, cum poti.

3. Poti sa te afli in necaz din cauza unei probleme proaspat aparute, gen TI S-A STRICAT CENTRALA ori BLOCUL TAU A FOST RECENT DECUPLAT. Ori, sa recunoastem: te-ai mutat recent intr-o locatie noua. Trebuie, deci, sa iei masuri urgente pentru a nu ingheta de frig in propria casa.

Ce este de facut? Pai puteti apela la prietenul nostru, al tuturor, internetul. Poti merge la magazinul din colt, sa iei primele lucruri care-ti ies in cale, dar oare asta este cea mai buna solutie? Oare acelea sunt cele mai bune lucruri si au cel mai bun pret?

Internetul te ajuta sa afli asta. Cauti pe site-uri gen Shop-Einstal si vezi exact cele mai bune oferte. Te informezi bine cu privire la produs si cumperi in cunostiinta de cauza. Probabilitatea de a lua tepe este minima, pe internet gunoiul nu poate fi ascuns sub pres.

Posibilitatea ca tu sa stai in casa cu cojocul mi se pare absurda. Nici sa stai in pantaloni scurti in camera nu mi se pare ok, dar a sta cu 3 paturi seara este nasol. Home sweet home inseamna, printre altele, o casa calduroasa.

Salutari CALDUROASE tuturor!

Anunțuri

Un comentariu

  1. absurditatea de a sta cu cojoacele pe tine in casa devine din nou realitate…ca pe vremea lui ceausescu…daca mai ai inca acoperis deasupra capataiului, poti zice bogda proste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s