Dhoom 3

Demult n-am mai scris despre vreun film aici. Si nici acum n-o voi face, insa voi lasa pe altcineva sa scrie. Autorul articolului de mai jos este Trif, care a debutat in blogosfera chiar aici, pe acest blog, scriind acest articol. A mai scris apoi si pe celelalte bloguri ale mele. Articole cinefile are doar 2, scriind despre filmele The GrandMaster si Man of Tai Chi. In continuare isi va scrie opinia despre filmul Dhoom 3.

Yash Raj Films continua indraznet seria de pelicule inceputa in 2004. Prezinta o combinatie, zic eu, reusita intre Bollywood si stilul american de actiune. Trebuie mentionat ca cinefilul roman de rand nu cunoaste deloc filmele indiene, se asteapta la ceva siropos sau la asa ceva.

Nelipsitele scene in care se danseaza pe o coloana sonora originala eticheteaza intotdeauna orice film indian. Fiind turnat in state este in mare masura adaptat stilului de acolo si  pentru publicul vestic. Efectele surprind placut prin originalitate, actional avand si un oarecare iz comic. Actorii centrali Aamir Khan, Katrina Kaif si Abhishek Bachchan sunt prezenti corespunzator in pielea personajelor. Regia ii apartine lui Vijay Krishna Acharya.

In centrul actiunii este plasat Sahir, fiul proprietarului unui circ indian din Chicago. Tatal lui pierde afacerea din cauza problemelor financiare si a sistemului bancar injust. Eroul nostru face tot posibilul sa isi razbune tatal care isi gaseste sfarsitul dupa ce a pierdut totul. Se ajuta de calitatile sale si devine un hot abil. Totul pentru a duce ambitios la bun sfarsit planul sau,  doar sunt „oamenii lui Dumnezeu, cine sa ii infrunte?”.  Revine puternic in lumea entertainmentului si reinfiinteaza Circul Indian. Eroul nostru parca se distra intrun fel arogant cu autoritatile care nu faceau fata. Dhoom 3 are o poveste captivanta unde cum este spus chiar in film „Victoria apartine lor, visatorilor.”

Inspirat din mai multe naratiuni care au captivat publicul, adaptat cu o coloana sonora de exceptie in stilul indian Dhoom 3 este foarte bine adresat publicului amator de box office.  Peste ocean acest moving picture a avut incasari imense iar in Anglia a inregistrat cele mai bune vanzari ale unui film strain. Poate usor sa devina filmul indian cu cele mai mari inacasari din lume. In Romania va fi distribuit de BML Movie Entertainment, de astazi poate fi vazut in 17 cinematografe din tara, la: Arad(Cinema City Atrium + Galleria), Cluj Napoca(Cinema City Iulius + Cinema Florin Piersic), Braila(Cinema City), Buzau(Cinema Dacia), Tg. Jiu(Cinema Sergiu Nicolaescu), Tg Mures(Cinema City + Cinema Arta), Craiova(Cinema Patria), Rm. Valcea(Cinema Ostroveni), Ploiesti(Cinema City + Cinema Premiera) si BUCURESTI(Cinema City AFI + Cinema City Sun Plaza + Cinema Union + Grand Cinema Baneasa).  Sfatul este sa urmaresti productia, te va impresiona . Este timpul sa ai o alternativa la filmele clasice cu actiune previzibila, poti incerca ceva aparte destinat audientei generale. Cel mai tare spectacol din lume este clar Marele Circ Indian.

O singura mentiune mai am de facut: eu am scris despre Dhoom 3 pe EmilCalinescu.eu. Salutari INDIENE tuturor si vizionare placuta 🙂

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s