Cadouri deocheate

Discutia despre cadouri este ampla. Cadoul inseamna, intr-un fel, modul in care il vezi pe X in ochii tai. Il vezi intelectual, il vezi om serios, il vezi intarziat… E adevarat, cadoul te reprezinta si pe tine, intr-o oarecare masura: un om fara cultura nu va face niciodata cadou o carte, pentru ca pur si simplu nu va avea habar ce carte sa cumpere. Sa nu mai zic de locul numit librarie, care s-ar putea sa-i provoace repulsie.

Acum pun o intrebare mai delicata: cum ati numi persoana care v-ar face cadou un vibrator? Mi-a venit sa va pun intrebarea asta pentru ca am vazut prin mai multe locuri anunturi cu „vibratoare lelo originale„. Acu’ habar n-am daca astea sunt cele mai bune sau nu si ce ar trebui sa faca in plus un vibrator originala fata de unul no-name. Oricum, nu asta este subiectul articolului.

Subiectul era un vibrator cadou in special si cadouri deocheate in general. Asadar, cum ati numi un prieten care v-ar face un asemenea cadou? Si ce impresie credetic ca i-ati facut de v-a facut un asemenea cadou?

Daca am pune intrebarile astea in America, raspunsurile ar fi diferite. Cu siguranta diferite. Acolo sex-shopul nu este doar subiect de bancuri, acolo sexul, in general, nu este un subiect tabu. La noi o persoana care ar face un astfel de cadou ar fi, din punctul MEU de vedere:

– O persoana DESCUIATA;
– O persoana CURAJOASA (va avea de infruntat ochii incruntati ai celorlalti);
– O persoana nereligioasa (nu explic de ce, dar intelegeti voi);
– Fara sa radeti, insa ar fi o persoana CARE FOLOSESTE asa ceva (la fel cum cel care cumpara carti pentru altii este, la randul sau, un cititor de carti);
– O persoana exhibitionista (isi doreste sa iasa in evidenta cu orice pret).

Acum, trebuie sa spun ca toate aceste caracteristici sunt si pentru cel care PRIMESTE un astfel de cadou. Asa il vede cel ce daruieste, si asta pentru ca:
– Nu-ti permiti sa dai un astfel de cadou unei persoane foarte conservatoare, unui familist convins;
– O persoana lipsita de curaj nu va accepta si nu se va lauda niciodata cu asa ceva;
– Daca stii ca nu-l va folosi, de ce l-ai da?
– Va considera ca primitorul este oarecum exhibitionist, deci va aprecia cadourile iesite din comun.

Da, sfatul asta vi l-am mai dat: ganditi-va bine cui faceti un anume cadou. Trebuie sa-l reprezinte si pe el, nu doar pe voi, ca si „donator”.

Salutari DEOCHEATE tuturor!

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s