Florile – cel mai ieftin cadou

Va spuneam, in mai multe randuri, cat de mult imi displac florile. Din N motive florile imi par cele mai inutile cadouri. Gandind logic, sunt. Gandind altfel… Si aici incepe discutia 🙂

Florile reprezinta frumosul, orice floare, in sine, simbolizeaza ceva frumos. Se spune ca daca daruiesti o floare unei fete inseamna ca ai o parere FRUMOASA despre ea. Ca ai un gand frumos despre ea.

Logic, fata nu va manca florile, nu le va folosi la nimic altceva decat sa le puna in vaza si sa le arunce dupa un timp (1-2-3-5-7 zile). Se spune chiar ca un buchet de flori tine cu atat mai mult cu cat a fost dat mai din suflet. Sau, ma rog, as nuanta: in functie de locul din care le-ai luat. Florile tigancilor tind sa tina foarte putin, daca esti un nepriceput ca mine sigur te vor insela.

Partea frumoasa abia acum urmeaza: floarea este importanta ca gest. Din acest motiv, un buchet nu trebuie sa fie de 25 de flori pentru a fi apreciat. Alea par pana si unor fete snobisme inutile (chiar am auzit fete spunand asta). Chiar si numai o floare e de ajuns. Buchetul „optim” ar fi de 5 flori. Nu stiu alte simboluri, stiu doar de asta.

Acum ajungem la partea frumoasa: va dati seama ca florile sunt cel mai ieftin cadou pe care-l puteti face, nu? O floare sau chiar 3, din suflet, nu valoreaza, financiar, o avere. De banii aia daca ati lua un cadou sigur ati lua un kitch. Ma rog, gasiti si kitchuri scumpe, de sute de lei, dar nu discutam despre ele.

Mai nou, ca tot e astazi 24 februarie, exista si florarii online gen floria.ro. Puteti comanda un buchet dragut pentru persoana draga, acesta putand ajunge chiar inaintea voastra. Puteti comanda de pe acum flori pentru 1 martie, 8 martie ori alta zi importanta (aniversarea cuplului, ziua ei de nastere, etc).

Ca sa revin la discutia initiala, intr-un mod cat se poate de cinic (si de masculin as zice) florile sunt inutile. Ok, putem discuta de utilitatea unor ghivece de flori. Insa nu te bucura doar lucrurile utile, te bucura si gesturile frumoase. Se spunea ca intentia conteaza, nu?

Iar floraria online mentionata anterior este cea mai celebra florarie online din Romania. Pe langa gestul in sine parca nu-ti convine sa iei un buchet de flori care sa te tina o singura zi. De la un gest frumos se poate ajunge la cearta. Pe internet nu alegi tu fiecare fir de floare, insa calitatea este garantata de firma. Si nu tii buchetul de flori dupa tine, prin RATB sau cine stie pe unde, el este livrat direct acasa. De cate ori nu mi-am avariat eu buchetele de flori prin mijloacele de transport… Sa nu mai zic de avarierea buchetelor altora, cazurile astea s-au intamplat mai des.

Oricat as parea de cinic si de „evreu”, florile chiar sunt cel mai ieftin cadou. Unii zic ca si cel mai frumos. Eu nu mai zic nicicum. Zic doar ca e un cadou de luat in seama 🙂 Salutari INFLORATE tuturor 🙂

Reclame

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s