Cu seriozitate despre videochat

Am mai scris despre videochat si probabil voi mai scrie. De data aceasta voi face un fel de sinteza. Voi pleca de la urmatoarele premise:
– Nu am intrat niciodata pe site-uri de videochat, deci nu frecventez.
– Nu am cunoscut niciodata persoane care sa-l fi practicat.
– Nu cunosc pe nimeni care sa aiba afaceri in domeniu.
– Videochatul este LEGAL in Romania, multe persoane lucrand cu carte de munca.

Cu toate astea, am cateva nelamuriri:
– De ce dati cu pietre si vorbiti fara sa stiti despre ce este vorba?
– De ce vreti sa fie interzis ceva doar pentru ca voi nu folositi acel ceva?
– De ce judecati niste oameni doar pentru ca muncesc intr-un loc aparte?
– De ce vreti sa fie interzis tot ce nu rezoneaza cu voi?
– De ce videochatul ar fi ceva de interzis?

Discutia aceasta am avut si la Swing si poate fi extrapolata la multe altele. De fiecare data imi aduc aminte argumentul oferit de un parlamentar (belgian parca, sper sa nu gresesc nationalitatea) la o dezbatere despre eutanasie: „Nu mi-as eutanasia niciun membru al familiei ori apropiat. Nu sfatuiesc pe nimeni sa recurga la aceasta metoda. Aceasta solutie nu exista pentru mine, este impotriva credintelor si conceptiilor mele. Insa daca eu gandesc asa, de ce sa oblig pe altii sa actioneze astfel? Daca aceasta lege este adoptata nu inseamna ca eutanasia devine obligatorie. Inseamna doar ca vom avea inca o optiune, pe care puteam sa o folosim sau nu”.

De ce nu gandim cu totii la fel? De ce preferam sa dam cu pietre in cei care au alte conceptii? Suntem religiosi, pentru noi Dumnezeu este Atotputernic si ne ghidam dupa invataturile Lui. Insa acelasi Dumnezeu a lasat oamenilor libertatea si puterea de a alege. Lasa-i pe altii sa aleaga, cu riscul de a arde in flacarile Iadului in cazul in care au facut alegerea gresita.

Conform acelorasi concepte, si modelele (stiti voi, alea de prezinta cine stie ce colectie) sunt tot niste persoane imorale. Ca tot vorbiram de videochat, voi stiti diferenta dintre videochatul adult si videochatul non-adult? Vedeti pe AVC Studio Videochat  diferenta. Si tot pe acel site veti putea vedea si niste argumente pentru angajarea intr-un astfel de studiu (cu salariul de rigoare ). Stiu, o sa te priveasca lumea urat. Insa peste 5 ani, cand vei ajunge model, chiar va mai conta cum te-au privit candva oamenii? Sa nu mai intreb care oameni te privesc asa, s-ar putea sa constati ca parerea acelor oameni este chiar neimportanta.

V-as mai spune despre videochat, dar deja am scris prea mult. Cred ca voi astepta un articol viitor. Pana atunci, 3 concluzii scurte:
– Videochatul este o posibilitate LA FEL DE MORALA CA ALTELE de a face bani.
– Este o posibilitate LEGALA.
– Exista riscuri MULT MAI MICI fata de alte meserii. De exemplu, daca esti chelnerita intr-un bar unde toti sunt ametiti, s-ar putea sa simti maini pe fund ori pe alte parti ale corpului. La videochat nu este ABSOLUT niciun risc.

Da chiar, persoanele care judeca fetele de la videochat ar putea sa raspunda la intrebarea: de cate ori ati pipait pe fund o chelnerita apetisanta? #Doarointrebare

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Anunțuri

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s