De la altii: World Wide Web, site-uri WEB de prezentare, SEO, Web Design.

În ultimii zece ani, Internetul şi comerţul electronic generalizat, a funcţionat perfect . Lumea IT este în dezvoltare şi constituie foarte multe avantaje pentru utilizatorii de Internet. În România sunt circa şapte milioane de abonamente de Internet, ceea ce înseamnă că foarte multă lume este consumatoare de Internet.

Toate informaţiile disponibile în motoarele de căutare (Google, Bing, Yahoo Search, Ask) se datorează site-urilor WEB care pun la dispoziţie cheia utilizatorului. Cei care deţin firme în România, vor avea un mare avantaj în cazul în care-şi vor pune la punct performanţa IT.

Site-ul web a devenit un element important pentru o firmă, deoarece este disponibil non-stop, informează clientul în scurt timp şi îşi face treaba în locul angajaţilor. De exemplu, un magazin online este folositor pentru a vinde producţia firmelor.

Plata unui produs se poate realiza online sau prin rambursare. Este simplu, doar prin înregistrarea unui cont, veţi putea comanda orice produs pus la dispoziţie.

Firma WebFrog, oferă o gamă largă de servicii, ca marile corporaţii de pe Internet să-şi poată realiza proiectele într-un scurt timp, precum: creare site, realizarea unui magazin online, SEO (search engine optimizazion), servicii de web design, înregistrare domenii şi găzduire web.

O mică „problemă” este găzduirea web, dar noi am recurs această situaţie şi am făcut un parteneriat, ca viitorii noştrie clienţi să fie mulţumiţi în ceea ce priveşte necesităţile lor. De asemenea, avem posibilitatea de a înregistra domenii pentru firma dvs. în cel mai scurt timp.

Anual, costul găzduirii WEB este de aproximativ 12E. Configuraţie server: Intel(R) Xeon(TM) Multi-Core CPU 2.2 GHz – memorie RAM 32 GB, Intel(R) Xeon(TM) Multi-Core CPU 2.2 GHz – memorie RAM 32 GB.

Un domeniu .ro, pe o perioadă nedeterminată, costă 27E. Compania ROTLD înregistrează domeniile, iar cei de la CLAUS WEB oferă o reducere pentru potenţialii clienţi care au deja găzduire WEB.

După acele două etape, începe realizarea proiectului dvs. (crearea site-ului WEB). Cât despre WEB DESIGN, ne ocupăm în mare parte de structură. Punem la dispoziţie crearea: logo-urilor, crearea de bannere, header, spoturi publicitare şi imagini cu infrastructură.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s