Siteuri profi

Siteuri profi

 

Cum adica, dom’le, sa dau EU, banii mei, altcuiva sa-mi faca optimizare SEO? Dar asta poate face oricine! Voi face singur asta!

Nu neg: exista persoane auto-didacte, care reusesc sa invete si sa faca o munca exemplara. Reusesc sa faca aceasta optimizare in mod PERFECT. Exista, de asemenea, si pseudo specialisti SEO care se bazeaza pe zvonuri, iti fac optimizare dupa ureche si in care nu e bine sa ai incredere.

Dar tocmai existenta lor ar trebui sa ne dea de gandit. Tocmai faptul ca unii oameni care lucreaza in domeniu o dau in bara este un semn.

Domeniul SEO nu este unul usor, fiind, intai si intai, unul extrem de dinamic. Dinamismul sau face ca, uneori, anumiti oameni, care acum 5 ani aveau succes, sa nu mai aiba rezultate bune acum.  Asta pentru ca nu mai sunt la curent, au metode vechi ori nu se mai potrivesc in peisaj.

In cazul bloggurlor situatia nu este atat de grava. Dimpotriva: blogul este personal, poate sa fie si mai putin optimizat. Continutul e important si poti avea succes oricum. In cazul magazinelor online, insa, situatia e diferita. Acolo trebuie pornit de la inceput cu o strategie, acolo tot trebuie facut cu cap.

Cautati pe google creare magazin online, interesati-va din alte surse cine sunt si ce clienti au si luati decizia cea mai buna. Uneori si un magazin facut pe cont propriu e bun, satisfactiile sunt imense, dar parca e riscant. De ce sa aiba magazinul concurent vanzari mai bune? Doar pentru ca ei sunt mai prieteni cu online-ul?

Acum, serios, cand faceti cumparaturi nu-i asa ca un punct important este si cum arata site-ul? Sa fie usor de utilizat, sa se incarce repede, sa fi ajuns cumva acolo si, neaparat, sa nu-ti crape ochii atunci cand esti pe el. Da, preturi bune, produse bune, alea in primul rand. Dar uneori nu poti sa ajungi la ele din cauza site-ului.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor si spor la creat siteuri profi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s