Prima mea vizionare de presa

Prima mea vizionare de presa

 

 

In urma unei discutii cu un coleg de blogosfera cinefila mi-am amintit de prima mea vizionare de film. Aceasta amintire, cumva, la pachet cu altele. Acum am CINEMIL, primesc invitatie la toate filmele care intra in cinematografe, deci vizionarile de presa sunt ceva obisnuit pentru mine. Totusi, cum a pornit totul?

Asadar, in luna aprilie a anului 2012 (au trecut mai mult de 3 ani de atunci) scriam primul articol dupa o vizionare de film. Ce-i drept, recitind acel articol rad de mine. Doamne, chiar asa scriam p-atunci? De fapt, orice inceput e greu. Dupa aproape 2 ani de mers la vizionari mi-am impus un format de articole pe care il vedeti in mod constant pe CINEMIL (ultimul exemplu: articolul despre Minioni). Dar nu poti avea, din start, un format unic. Din greseli inveti, iar cel mai mult te ajuta cititorii. Acum mi se pare si mie penibil, dar ce sa fac, sa-mi reneg trecutul?

Eu Minioni

Legat de vizionare, imi amintesc si acum ca nu stiam cum sta treaba cu ora, drept urmare am ajuns la 10 fara 15. Mall-ul (cel din Vitan) se deschidea la 10 fix, iar filmul urma sa fie la 10:30. Am asteptat, insa eram extrem de agitat. Cand am intrat inauntru ma simteam atat de mandru ca-s acolo …

Intre timp au fost multe vizionari, intre timp am bifat si cateva festivaluri (inclusiv TIFF). Totusi, sunt curios cati dintre voi va mai amintiti prima voastra vizionare? Si ma refer la colegii mei bloggeri cinefili cinemili. Colegul blogger, de la care a pornit acest articolul, mi-a marturisit ca nu mai stie care a fost prima sa vizionare.

Cam atat despre prima mea vizionare de presa. Daca cineva doreste sa isi aminteasca prima sa vizionare de film, poate lasa un comentariu sau poate scrie un articol pe blogul propriu. Salutari CINEMILE tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s