Joaca de-a doctorul

Joaca de-a doctorul

 

 

Va ziceam mai demult cat de mult urasc filmele cu doctori. Doctor House este un personaj dezgustator, la Grey’s Anatomy nu m-am putut uita mai mult de 1 episod, iar la Spitalul de Urgenta ma uitam cand eram mic si, sincer, acum n-as gasi niciun motiv sa ma apuc sa-l revad. Sunt totusi filme cu doctori digerabile, cum este Contagion (unul dintre filmele pe care le apreciez pentru rolul bloggerului, interpretat de Jude Law). Ma rog, doctori apar in multe filme, dar roluri principale au in putine. Si ca sa vedeti ca unele roluri de doctor imi plac, in serialul Prison Break doctorita Sara Tancredi este extrem de misto din toate punctele de vedere: o actrita bine aleasa, un rol bine scris si extrem de bine interpretat.

Dr Tancredi Prison Break

Exista, insa, si jocuri cu doctori. Joaca de-a doctorul, pe care copiii o practicau acum cativa ani live, este, acum, virtuala. Inainte copilul ii zicea mamei Ma joc doctori si asistente cu prietenii in fata blocului. Acum aceste jocuri pot fi jucate si in browser.

Care-s avantajele jocurilor in browser? Principalul avantaj este ca pot fi jucate la birou, in timpul jobului. E putina treaba la birou, plictiseala e mare, asa ca astfel de jocuri sunt extrem de utile. La fel si la scoala ori la facultate, unde pot fi jucate in timpul orelor.

Al doilea avantaj tine de problemele cu instalarea si cu compatibilitatea. Te poti juca fara sa ai stres ca ai calculator slab, ca nu ai spatiu de instalare ori alte chestii de genul.

Al treilea argument este o continuare a argumentului precedent: nu exista probleme tehnice, nu exista ca nu stii sa instalezi. Pentru unii (sau chiar unele) e un argument important.

Xjocuri

Pentru ca tot am vorbit de astfel de site-uri, fetele ar putea fi interesate de jocuri dress up pe xjocuri.com. Un site ce se poate dovedi foarte util, putand gasi acolo cam toate genurile de jocuri jucabile in browser.

Joaca de-a doctorul

Revenind la subiectul cu care incepusem, joaca de-a doctorul este una extrem de educativa. In cazul multor copii jocul din copilarie se transforma, in viitor, in meseria de baza. Ce era initial o joaca devine, ulterior, o chestiune extrem de serioasa. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

 

 

 

Anunțuri

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s