Beneficiile jucariilor cu telecomanda pentru copii

Beneficiile jucariilor cu telecomanda pentru copii

 

 

Copiii din ziua de azi au o gama larga de alegeri in ceea ce priveste jucariile.  Jocurile video si gadget-urile sunt acum la „moda” atunci cand vine vorba despre jucarii. Cu toate acestea, copiii pot gasi inca distractive  multe „jucarii de moda veche”. Atunci cand vine vorba de jucarii cu telecomanda, exista mai multe beneficii care vor ajuta copilul dumneavoastra (sau copiii) in dezvoltarea lor fizica si psihica.

Dezvolta coordonarea mana-ochi

Copiii au nevoie de timp ca sa isi dezvolte  coordonarea mana-ochi, dar acest proces se poate grabi, lasand copilul sa se joace cu jucarii cu radiocomanda. Avand telecomanda in mana, ei sunt obligati sa fie atenti ca jucaria sa nu se prabuseasca. Dezvoltarea acestei coordonari le este necesara copiilor mai tarziu in viata, in practicarea unor jocuri sportive, la condusul masinii si la multe alte indeletniciri.

Jucarii cu telecomanda

Invata sa aiba grija de proprietatea lor

Intrand in posesia unei jucarii, copilul invata sa isi asume responsabilitatea pentru pastrarea in functiune  a acestei jucarii, pentru ingrijirea ei, chiar daca este o jucarie cu telecomanda sau o jucarie de plastic.

Jucariile cu telecomanda ajuta la manevrarea pe mai tarziu a diferitelor masinarii

Daruind copilului o jucarie cu telecomanda, te asiguri ca el incepe  sa invete sa manevreze  alte masini si gadget-uri. Cele mai multe jucarii cu telecomanda sunt dispozitive simple, dar controlul este similar jocurilor video si al unor  masini pe care le folosim in viata cotidiana.

Pe scurt – si atentionari

Dupa cum puteti vedea, exista multe beneficii pentru achizitionarea jucariilor cu telecomanda pentru copiii tai. Cu toate acestea,  retineti ca jucariile cu control de la distanta ar trebui sa fie achizitionate doar pentru prescolari si copiii mai in varsta, intrucat piesele pot fi periculoase pentru copiii mici. De asemenea, este mai bine sa cumperi tipul de jucarie cu control de la distanta de care copilul este interesat, pentru ca in acest fel, acesta se va bucura chiar mai mult. Din acest motiv, vizualizeaza magazinul online e365.ro impreuna cu acesta si cereti-i sa aleaga jucaria pe care o doreste. Dupa ce ati cumparat jucaria, petreceti ceva timp cu copilul dumneavoastra ca sa il invatati cum sa o controleze si ori de cate ori aveti posibilitatea, alaturati-va lui pentru o sesiune de joc interactiva!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s