Cat de mult te mandresti cu joburile din studentie?

Cat de mult te mandresti cu joburile din studentie?

 

 

Eu am avut, dintr-o perspectiva, o studentie plictisitoare: nu a trebuit sa imi impart timpul intre facultate si job. Multi prieteni si colegi au facut asta, joburile fiind diferite, de la caz la caz. De multe ori, joburile astea erau joburi care necesitau multa munca, insa din care nu invatai nimic.

Un call center, fie pe America, fie pe Romania, nu e un job din care sa inveti mare lucru. Unii ar zice ca dimpotriva, de acolo te alegi doar cu nervi. Desi, cumva, nervii aia te pot invata ceva.

Vanzator la hypermarket este alt job des intalnit. Bineinteles, in aparenta nimic care sa te incante.

videochat

Acum, vine partea interesanta: un job de model pentru videochat cum va suna? Am intrebat deja, intr-un articol publicat pe alt blog, daca ati cunoscut persoane care sa fi lucrat in domeniu. Personal, nu.

Acum, sa vedem ce are acest job, ce iti ofera el. Pe rand:

– Un venit decent. Nu stiu daca te poti imbogati efectiv, oricum nu sunt foarte impacat cu sintagma BOGAT, dar un venit decent si sigur iti asigura. Venitul ala poate insemna faptul ca iti poti plati facultatea si-ti ramane si ceva in plus. As putea spune LINISTE in familie.

– Un mediu de lucru placut. Cel mai naspa lucru pentru un student este sa ajunga intr-un loc unde sa fie ULTIMUL OM DIN FIRMA. Aici nu poate fi vorba de asa ceva, toate modelele, indiferent de varsta, sunt la acelasi nivel. Iar atunci cand lucrezi intr-un mediu placut, lucrezi mai cu spor.

– Traininguri si alte cursuri care te dezvolta. Nu stiu ce trainguri ofera super si hyper-marketurile, dar studiourile de videochat, cele serioase, chiar ofera asa ceva.

Adica dupa joburile din studentie, pe langa bani, trebuie sa ramai si cu experienta profesionala (ma rog, si cea umana, ca prieteniile cam pe atunci ti le faci). Si, nu stiu cum sa va spun, dar parca ramai cu mai multe de la un job de videochat decat de la unul de vanzator la supermarket (am pomenit prea mult acest job?).

Acum, intrebarea cheie: cat de mult te poti mandri cu jobul de model de videochat? Nu zic ca e cea mai frumoasa meserie din lume si ca te mandresti cu ea, dar vreau sa va spun ca nu este cu mult diferita de alte joburi de nivelul ei. In fond, pe cati i-ati auzit mandrindu-se cu joburile din studentie?

Ideea este sa progresezi, sa nu faci la 30 ce faceai la 20. Altfel, atat timp cat e legal, niciun job, in sine, nu este rusinos.

videochat-craciun

Legat de studiourile de videochat, asa cum am spus si in articolul link-uit anterior, am aflat recent de Art Studio Bucuresti. Nu stiu mai multe detalii, nu am corp de model de videochat (si nici sexul nu-s femeie, ce ghionin), asa ca nu pot decat sa va indemn sa intrati pe site-ul lor si sa vedeti despre ce-i vorba.

In final, revin la intrebarea din titlu: Cat de mult te mandresti cu joburile din studentie? Valabil, bineinteles, pentru cei care NU mai sunt studenti. Salutari STUDENTESTI tuturor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s