DESPRE ….

Am scos poza, am scos descrierea. Partea importanta despre mine o gasiti aici .

Aici trebuie sa ma axez pe cariera studenteasca, despre asta fiind blogul:

– 2005-2008 – Facultatea de Sociologie;
– 2008-2010 – master in sociologie;
– 2010 – prezent – doctorand in sociologie;
– 2008 – 2012 – Facultatea de Drept – Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir (inca nelicentiat);
– 2012 – trainer autorizat – curs de TOT absolvit.

Pe acest pamant bantui din 29 noiembrie 1986!

Restu’ e cancan!

83 de comentarii

  1. Te-am trecut cu „Domnul Emil” (politica blogului) pe pagina Blogroll (tot politica blogului)
    eu vreau sa ma treci cu „Domnul Bolog”

  2. Auzi „Studentule” ca nu-i place mutra ta aluia de-l cheama ca pe mâtari.Oare el cum o arata? Ca dupa minte îi bai mare.

  3. 1986?
    Huraayy! Nu ma intelege gresit, nu ma bucur de ce vad la tine, ma bucur de ce vad la mine. Sunt convins ca tu arati perfect normal pentru varsta ta iar asta inseamna ca eu, cu aproape 10 ani mai batran, arat de-a dreptul fenomenal pentru varsta mea. Ok… chiar si pentru a ta. Asta-i motivul bucuriei mele. Stiu ca sunt superficial si ca nu asta conteaza, important e ce ai in cap, cat si cum gandesti si nu cat de lungi (sau scurte) ai diverse chestii insa nu m-am putut abtine. Semn de slabiciune.

  4. Si daca arat de 40, si daca arat de 50, si daca arat de 80, si daca arat de 20, nu stiu de ce ar fi treaba ta! Da na, trebuie sa te bagi in seama!
    Si apropo, de ce dai link catre republica coreea??Esti comunist sau vrei sa pari interesant(ca de fapt esti doar penibil).
    Salutari

  5. Si trebuie sa porti vesta aia de protectie tot timpul pe sub camasa?
    Trebuie sa aratati toti de la PRM ca tribunul?
    Care sunt ochelarii de zi cu zi?
    Aia de pe pagina principala sunt ai lui Vadim sau sunt de cocalar?

  6. Pt ioio: Atat te duce capu…daca te ducea mai mult, puteai aduce si ceva argumente
    pt Nelu: Unde vezi tu vesta de protectie nu stiu. Am camasa si un sacou. Iar ochelarii sunt de soare. E vro problema in a avea ochelari de soare?Inseamna ca marile magazine vand ochelari doar si doar pt cocalari…felicitari! Atat te duce capu si pe tine… bai, da argumente n-aveti niciunu??
    Pt amandoi: Va e rusine sa va dati numele complet? Nelu si-a dat numele pe jumatate(desi nu se stie daca chiar e numele lui real). Probabil va e rusine cu voi insiva si cu numele vostru… la cum va exprimati, imi dau seama si de ce!

  7. Tu vorbesti de exprimare, bai oligofrenule? Uite cum iti arata rasul ala de CV: d-aksa i-am facut aksa, shcolesc, restu. Pentru o data in viata ta asculta si tu de ceilalti cand iti spun ca esti prost si revizuieste-ti caracterul.

  8. Tu ce pana mea vrei?Cei 7 Ani d-aksa i-am facut aksa…ce e incorect in asta???Iar caracteru meu e oricum superior alui tau…Haidet Dragos…ne cunoastem??Sau ai ajuns pe blogu meu intamplator?? Iar daca 10 oameni imi zic ca-s prost, iar eu nu sunt, inseamna ca ei sunt!!!
    La (buna) revedere!

    • oricum imi place ca tipul asta chiar se crede superior… stiu ca nu e bine sa judeci oamenii dupa aparente, insa aparentele conteaza!!! Alta poza mai de taran nu ai gasit? hai lol ca esti penibil rau. Si unde dracu s-a mai vazut sa iti creezi o pagina speciala cu CV-ul tau!!! Crezi ca te recruteaza cineva daca intra pe blogul tau miraculos :)) asta e ultimul comentariu ca deja ti-am acordat prea multa atentie…

  9. Maestre Sorine, penibil esti tu…cum ma cred eu e problema mea. Ce poza-mi pun e problema mea! Iar cv-u ala nu e ca sa ma angajeze cineva…ci ca sa ma prezint. Sa stie lumea cine e autoru blogului. Asa stiu eu sa fac blog: TOTUL TRANSPARENT. Nu ma ascund dupa un pseudonim, nu ma ascund dupa un ip…Asta-s io si pe blog, si peste tot! E vro problema pt unii! iar daca io-s penibil, tu care te exprimi cu LOL cum esti?? Si nu inteleg…intai vorbesti la persoana a 3a, apoi mi te adresezi direct…ai cumva dedulbare de personalitate sau ai uitat cum ai inceput…oricum minte n-ai… daca aveai, dadeai si ceva argumente….! Si cica mi-ai dat atentie…pai probabil pt ca merit… sau asa ai considerat tu, ca merit!

  10. tot mare bou esti , probabil unul cu ” clasa „, dar esenta ta este tot asta : un maaaaaaaaaaaare bou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. Mai omule dar laudaros mai esti… De fapt asa sunt toti oltenii, si nu trebui sa faci exceptie tu…In rest se simte de la o „posta” cat de tampit esti… In rest: sa-ti mai dea Dumnezeu multe care iti lipsesc. Cat despre cum aratila 24 de ani? JALNIC. Mult mai bine arata tatal meu care are 60 de ani decat tine. DIXIT !

    Silvia – Falticeni, jud. Suceava

  12. La ce drascu’ ti-ai facut acest blog ? Nu vezi ca aberezi in tot ce faci? Cred ca un consult psihiatric ti-ar fi util. Si acest lucru sa il faci cat mai curand pana nu va fii prea tarziu pentru tine. Daca esti dispus te pot ajuta gratuit.

    Dr. Olimpia Condurateanu

  13. Daca oltenii-s laudarosi(conform stereotipului), moldovenii si mai ales moldovencele cum sunt?Proaste, cam usoare…etc…Vrei sa ne batem in stereotipuri??N-ai decat!
    Iar tu te iei de cum arat io dintr-un motiv foarte simplu: ca io nu pot face asta. Pt ca io nu stiu cum arati tu!! Si bineinteles, poti spune si ca esti miss…lumea ar trebui sa te creada!

    Da ce e cu silvia si sivliu azi….cam multe comm…si cam suspecte! O fi una si aceeasi persoana???

  14. Buna ziua,

    Va intereseaza un schimb de link-uri ?
    Pentru un link inspre http://www.jocurik.com eu voi adauga link-ul dvs. pe http://cattasblog.blogspot.com si pe http://www.jocurik.com/parteneri.php – pagina partenerilor site-ului meu .

    Date link :
    =>Titlu site : jocuri noi
    =>Descriere : jocuri noi
    =>Link : http://www.jocurik.com

    sau

    Jocuri noi

    Confirmati raspunsul ( pozitiv sau negativ ) la adresa de mail jocuri3d@gmail.com
    Imi cer scuze pt. deranj !

    O zi buna,
    Catalin !

  15. …nu ii mai baga in seama!!!!!!astia sunt oameni fara cultura..care vb asa…..nu stiu ce e aia carte…ca bine zice proverbul:n-ai carte….n-ai parte…

  16. Urmez şi eu asisteţa socială, dar la teologie. Intenţionez sa fac psihologia, filosofia şi istoria. După aceea master în Litere şi Politologie. La urmă, cine ştie!… Succes în ce-ţi propui. Sunt apolitic, dar bineînţeles că trepidez la cuvântul român. Sunt naţionalist pe baze teoretice (Blaga, Cioran, Noica, Ţuţea, Ernest Bernea, Paler, Stăniloaie, Vulcănescu, Rădulescu-Motru).
    Cât priveşte descrierea ta- ce au oamenii cu ceea ce eşti? Ei cine sunt? E blog, nu e cerere de angajare…

  17. Cat se poate de adevarat! Iar cuvantul CV era pus la misto. Ma rog, putini se prind de asta!
    Oricum, succes si tie in toate. Desi nu-s de acord cu teologia in sine (care mi se pare o mare minciuna si o mare manipulare), cu oamenii in sine care o urmeaza n-am nimic!
    Salutari si te mai astept pe blogul meu!

  18. Nu toti gandesc ca tine! Unii cauta locuri unde sa se desfasoare! Internetul e pt ei o mina de aur, pot injura fara sa ia bataie, fara sa se stie cine a injurat ! Uimitor la ce e util si netu asta…
    Te mai astept la mine pe blog! Salutari

  19. nu imi place sa jignesc si nici nu vreau.in schimb iti spun sa o lasi mai moale cu comentariile despre fotbal acolo esti cam depasit.lasa pe altii care stiu ce vorbesc

  20. Buna ziua!

    Numele meu este Cristian Ionescu .In urma trecerii in revista a site-ului dumneavoastra,as fi incantat sa colaboram prin schimb de linkuri.In contextul in care ati posta pe prima pagina un link cu un site de poker , eu v-as posta cate un link pe http://www.pokeronlineking.com , http://www.perlapoker.com si inca doua bloguri.
    In conditiile in care acceptati,va rog sa-mi raspundeti pentru a stabili detaliile ancor textului.

    Cu respect
    Cristian Ionescu

    contact@pokeronlineking.com

  21. Buna,

    As fi incantat sa va postez cate un link pe:
    http://buisness-money.com/
    http://banionlinepenet.info/
    http://gazorica.wordpress.com/
    http://reactiipozitive.wordpress.com/

    In schimb v-as ruga sa imi postati un singur link cu

    titlul: cadouri pe site-ul dvs sau eventual sa scriu un

    scurt articol in care sa inserez un link.

    Daca v-a deranjat acest mesaj imi cer scuze insa vazand

    publicata adresa pe site mi-am permis sa va scriu.
    Multumesc!
    Alex

  22. Ce pula mea o tot freci cu scoala?
    Cu ce ma intereseaza pe mine studiile tale ilustre?
    Si cu ce mai intereseaza ca esti DRD ?
    WTF, parca te lauzi prea mult… nu crezi?

    PS: Eu am terminat Automatica si nu ma laud in stanga si-n dreapta.

  23. Maestre Sorine, penibil esti tu…cum ma cred eu e problema mea. Ce poza-mi pun e problema mea! Iar cv-u ala nu e ca sa ma angajeze cineva…ci ca sa ma prezint. Sa stie lumea cine e autoru blogului. Asa stiu eu sa fac blog: TOTUL TRANSPARENT. Nu ma ascund dupa un pseudonim, nu ma ascund dupa un ip…Asta-s io si pe blog, si peste tot! E vro problema pt unii! iar daca io-s penibil, tu care te exprimi cu LOL cum esti?? Si nu inteleg…intai vorbesti la persoana a 3a, apoi mi te adresezi direct…ai cumva dedulbare de personalitate sau ai uitat cum ai inceput…oricum minte n-ai… daca aveai, dadeai si ceva argumente….! Si cica mi-ai dat atentie…pai probabil pt ca merit… sau asa ai considerat tu, ca merit!
    +1

    • Esti penibil monser…Pe bune daca imi spuneai ca faci la alta facultate doctoratul mai aveai trecere in ochii mei…Dar la sociologie….In gaska lui Mirel (conferentiar si el cu niste lucrari de toata jena) a lui Abraham (care nu stie nimic in plus fata de un politist de la rutiera)…Macar spune-mi cu esti la buget :))

  24. De ce sunt penibil? Ok, poti avea dreptate(pana la un punct), dar ce legatura are asta cu mine? Peste tot gasesti exemple, specimene. DIferenta e ca pe astea le cunosti;) So…de ce as fi penibil? Ca vreau sa fac doctoratul in ciuda a ceea ce zici tu?? Titlul de doctor ramane titlu indiferent de conditii si de oameni! Parerea mea!

  25. Domnule Calinescu, vreau si eu sa aplic pentru masteratul de Devianta sociala si criminalitate. Puteti sa postati aici lista cu bibliografia orientativa pt eseul care trebuie realizat pentru admitere? Pe site-ul facultatii de sociologie nu am gasit nicio indicatie in acest sens. Va multumesc!

  26. @Liviu-Mihai Chirila:
    Pe vremea cand am dat io se dadea o bibliografie orientativa. Eu n-am prea respectat-o, asa ca acu au renuntat la asa ceva. Important e sa faci un eseu despre tematica domeniului. Adica te uiti pe cursuri si vezi cam ce ar avea legatura. Fiind DEVIANTA, orice fenomen deviant e bun!
    Bafta

  27. da, aveti perfecta dreptate insa eu am absolvit facultatea de comu nicare (SNSPA) si n-am suportul sociologic atat de necesar, in cazul meu o bibliografie orientativa ar fi obligatorie. nu m-ar deranja sa-mi desfasurati recomandarile din anul 2008 cand ati aplicat dvs.

    si o ultima nedumerire: daca obtin diploma de devianta sociala am posibilitatea sa devin consilier de probatiune sau mai e necesara alta specializare?

    Va multumesc!

  28. nu pot sa raspund la niciuna din intrebari. Nu am notata bibliografia d-atunci, era afisata pe site. Iar legat de consilier de probatiune, nu stiu! Stiu insa ca e un master special de probatiune la noi la facultate. Atat stiu, atat spun!

    Salutari

  29. Hello !
    Va adaug in blogroll, desigur 🙂
    Datele mele sunt :
    Nume : Miss Roxanne
    Link : http://rocsee.wordpress.com
    Da, e interesant Flag Counter-ul acela, imi ofera posibilitatea de a vedea cati si de unde primesc vizitatori / cititori 😉
    O zi buna si sper sa mai reveniti pe blogul meu 😉

  30. Great webpage here! Additionally your blog loads up quickly! So what internet host are you having? Will I get the internet url to your host? I dream my personal web pages download as quickly as yours. Cheers and also keep on publishing stuff like in DESPRE MINE SI BLOGUL MEU! Once a student, always a student! – CEL MAI MINUNAT BLOG!.

  31. Costin, ti-am adaugat(cu intarziere raspund si eu) blogul! Astept sa ma adaugi pe cele 2 blogguri ale tale!
    Si ca sfat, pe viitor, cine doreste link exchange, sa lase comentariu in pagina aferenta! Multumesc!

    Salutari!

  32. […] Drd Emil Calinescu: Un blog la care te frapeaza, in primul rand, numele: Drd Emil Calinescu. Apoi fotografia: un tanar imbracat in alb, peste care se suprapune o stampila. Uitati-va si voi si spuneti-mi ce parere aveti? O persoana , deschisa, sociabila, care trateaza subiectele cu umor, iar prtenerii de discutie, cu familiaritate. M-as fi asteptat ca particula drd. pusa in fata numelui sa semnaleze o persoana rece, care tine la conventii de limbaj si de comportament. Nu e chiar asa. Mai mult decat atat, e chiar pe dos:) Ștampila ar trebui sa fie ”sa nu ne formalizam”, nu ”drd. Emil Calinescu”:) […]

  33. This is the punish DESPRE …. Once a student, always a student! – CEL MAI MINUNAT BLOG! journal for anyone who wants to attempt out out some this issue. You respond so such its nigh debilitating to represent with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new spin on a issue thats been statute almost for eld. Prissy meaninglessness, simply eager!

  34. Interesant acest „CV”,dar referitor la comentariul cu moldovenii si moldovencele… as prefera sa nu vorbesti in nestiinta si sa nu jignesti fara motiv pentru simplu fapt ca-s „moldoveni”. uite, si eu sunt moldoveanca,dar asta nu inseamna ca sunt si proasta sau o femeie usoara. just sayin’ 😉

  35. daca te referi la urmatorul comentariu :

    Daca oltenii-s laudarosi(conform stereotipului), moldovenii si mai ales moldovencele cum sunt?Proaste, cam usoare…etc…Vrei sa ne batem in stereotipuri??N-ai decat!
    Iar tu te iei de cum arat io dintr-un motiv foarte simplu: ca io nu pot face asta. Pt ca io nu stiu cum arati tu!! Si bineinteles, poti spune si ca esti miss…lumea ar trebui sa te creada!
    Da ce e cu silvia si sivliu azi….cam multe comm…si cam suspecte! O fi una si aceeasi persoana???

    zic asa:

    Era vorba strict de stereotipuri. Nu am spus ca asa ar sta lucrurile, cum nici faza cu oltenii laudarosi nu e valabila 🙂

    N-am nimic cu nimeni si am cititori de peste tot (din Republica Moldova am destui). Daca e sa vorbim de bancuri , e altceva 🙂 IMi plac deopotriva si cele cu moldoveni, si cele cu blonde, dar si cele cu olteni. Eu ca oltean voi zice p-alea care „ma avantajeaza”. Atata tot 🙂

    In rest, bine ai venit pe blogul meu 🙂 si te mai astept 🙂

Lasă un comentariu