Leapsa cu Check-in!

Salutare din nou,

Anunt pe aceasta cale ca urmeaza o avalansa de lepse. Aceasta e doar prima dintre ele. Ea a pornit de AICI , dar eu am preluat-o de AICI .

Iar eu trebuie sa vorbesc despre celebrul CHECK-IN. Mentionez din start ca eu n-o folosesc. Nu, nu sunt ipocrit sa zic ca n-as folosi-o, doar ca sunt in imposibilitatea tehnica de a o face. Sunt tag-uit de altii si recunosc: nu ma deranjeaza.

Acum, sa spun niste limite ale acestui Check-in:

1. Nu vad rostul unui Check-in gen BACK HOME. Adica ok, de ce te lauzi, nu era mai simplu sa pui la status. Si se mai si localizeaza acea casa pe harta (hotilor, sa stiti data viitoare unde sa veniti).

2. Am vazut recent check-in la facultate, cu precizarea facultatii de rigoare, adresa, tot. Tipa era profa. Mi-am dat seama ca e util pentru studentii care vor s-o caute si sa stie unde s-o gaseasca. Sa zicem ca e util, totusi mi se pare un pic fortat.

3. Nu-s de acord cu check-in-urile de genul: IN PAT, IN BUCATARIE…Imi aminteste de statusurile vechi de pe mess (puneam si eu), unde puneam tot ce facem: mananc, dorm, invat(mai rar 😛 ), sunt pe buda … Credeam ca am depasit nivelul ala…

4. Am vazut mai nou tag la tara (cu precizarea localitatii, judetului, tot). Iarasi e un pic fortat. Ok , poate fi util pentru cei d-acolo, sa te caute si sa te gaseasca.

5. Sunt de acord insa cu check-in-urile din localuri. Ala merge la caru cu bere, ala in alta parte. Stii cu cine e. Daca vezi ca 5 prieteni sunt acolo, poate te duci peste ei sa le faci o surpriza. Si tot asa :)) (n-am incercat, dar cine stie…). Cu aia sunt de acord, ca nu mergi zilnic in localul X, nu? (sau gresesc?)

In concluzie: sunt de acord cu check-in-urile, imi sunt utile, dar nu doresc sa se abuzeze de ele. Daca un om e tot timpul plecat si activ, parca e deranjant sa vezi ACU E ACOLO, ACU E ACOLO. Parca miroase a lauda. Daca insa un om pune din cand in cand (la 3 zile sau ceva de genul) locurile MAI SPECIALE unde merge e ok. Aia accept 🙂

Acum astept sa vedem si ce zic altii de check-in-uri. Si dau leapsa urmatorilor (atentie, iar urmeaza un pomelnic):

Aura RusuKathy , Sedna , Aniela Deby , Lavi ZuAlex Pirlogea , Iulia Nicolaie , Iulia Radu , Daniel AlexandrescuAlyz , Raluca (Zdwuby) ,Copilul de Lego NebarbieritDaniel Botea , Anca Popa-Iscu , Ratzone ,CLM , Andreea Lupsa , BatonelLigia Muresan , Ionut Iancu , The 3rd street, Lucianna . Cam multi, dar ma opresc aici 🙂 .Dar e valabila si pentru toti cei care o doresc, nediscriminatoriu. Ia-o d-acilea daca-ti place 🙂

Salutari blogosferice tuturor!

7 comentarii

Lasă un comentariu