Alte reactii (ne)firesti !! De la o studenta perfecta si frustrata!!!!! (2)

Da…revenim cu reactii ale perfectei noastre colege! Si de cat de perfecta e, iar se face de ras! O luam pe rand:

1. Daca nu vezi tu nu inseamna ca nu exista. Daca tu nu poti vedea d-aici Iraku, inseamna ca nu exista??
2. Ms pentru complimente. Altii in locul meu iti trageau 2 injuraturi dupa asta si se calmau. Eu totusi sunt altfel…da, poate-s prost ca raspund tuturor frustratilor…da asta…daca n-am ce face!!!
3. Nu m-am luat de culori domnisoara. Eu doar am redat ce au zis altii ! Fara sa comentez! Nu am spus de culori nimic si nu am acuzat-o pe ea! Da poate oamenii(chiar si eu?) au voie sa spuna ASTA PLACE, ASTA NU! Iar oana face parte din acel consiliu!! Asa ca are aceeasi responsabilitate cu oricare membru al lui!
4. Care argumente sunt ilogice???SI arata ilogica lor!! Sau nu te pui nici tu la mintea prostului?
5. … dupa 4 chestii lipsite de argumente il invoci pe Dumnezeu…felicitari! Dovedesti ca te duce capu!
6. Nu am jignit-o pe doamna Luana. Era doar o constatare! Inaintea oanei se dusesera altii si nu fusesera primiti! Iar Oana sus si tare ca PANA LA DATA DE SA VA ALEGETI COORDONATORII ! Si apoi n-aveti voie sa-i schimbati etc… Probabil se aplica dictonu: FACI CE ZICE OANA, NU CE FACE OANA!
Si nu inseamna ca acuz un profesor. orice profesor primeste studentii in care are incredere si cu care se intelege bine! Nu doamna Luana era „tinta”.
7. :))ana are mere si tu esti ofticat:))bune argumente! te felicit!
8. Nu neg asta. Ma refeream doar la faptul ca Oana pe de-o parte poza pe blog drept aia careia nu-i iese nimic, drept cea oropsita…iar ea de fapt muncea de zor!
Iar daca ea zice LA LICENTA E APRECIAT CAT DE MULT REPRODUCI CA PAPAGALU si MA DUC SA FABULEZ CU SPOR….., si apoi e notata cu 10, ce inseamna? Ca e un papagal de nota 10 si a fabulat perfect, nu??Eu asta inteleg! Si inteleg asta folosind argumentele ei, nu ale mele!
9. Mi se pare firesc sa stiu cu cine dialoghez…da se pare ca ti-e rusine cu cine esti … sau poate nu vrei sa se stie ca frecventezi un astfel de blog!
10. Tot invoci faptul ca oana a strans bani si pt asistenta. Unde am acuzat-o eu pt asa ceva? Nu m-am referit la asa ceva! Repet: doar am postat mesajele altora!!
11. Ms inca o data pt complimente…se pare ca nu-s asa nesimtit pe cum par!
12. Aici ti-ai dovedit educatia! Cuvintele astea te caracterizeaza! Iti spun intai ca nu primesc bani din blog, nu am nici ad-sense nici alte reclame. AM niste blogguri amarate, pe care chiar le frecventez si care-mi fac si ele reclama! Da, ma laud si ma mandresc cu numarul de vizitatori. Daca tu ti-ai face blog nu ai face atatia vizitatori intr-un an de zile.
De restu chestiilor nu zic nimic, ca-s sub demnitatea mea!
13. Ai uitat sa precizezi…argumentul meu de baza! Nu de faptul ca fusese primita de Luana era ideea. Ideea era ca Oana stia ce noi nu stiam!!! Noi adica cine era implicat! Ea stia ca Liviu Chelcea va fi in acea comisie, stia ca se vor da note mici, si a fugit la alta comisie! Poate faceau si altii asta DACA STIAU! Anu trecut au fugit multi studenti de anumite comisii…si probabil d-aia s-a decis sa se afiseze comisiile DUPA! Dar se stia demult, din februarie, ca domnii Liviu Chelcea si R Baltasiu vor fi colegi de comisie, ca si domnii Marginean si Septimiu Chelcea! Unii stiu si actioneaza in consecinta!!!
Si vezi ca adio se zice in cazu in care unu din interlocutori va muri cat de curand. Asta pot s-o iau si ca pe o amenintare cu moartea…Sau poate cine stie, ti s-a facut chefu de a aplica ce scrie in cartea „DESPRE SINUCIDERE” de Durkheim…
Indiferent de decizia ta, multa bafta! Si daca te vei sinucide, am incredere ca sinuciderea ta va fi una PERFECTA!
La (buna) revedere!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s